Cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața Adele! „Este foarte greu de tratat"

Adele declară că s-a confruntat cu o infecție gravă a urechii în ultimele două luni, care a lăsat-o temporar surdă. Cântăreața spune că a experimentat dureri „mai grave decât nașterea”. 

Adele Foto: arhivă Click!
Adele Foto: arhivă Click!

Adele a vorbit despre problema pe care o are 

Adele, mama unui copil, în vârstă de 36 de ani, a vorbit, vineri, despre problema pe care o are, pe scena din Las Vegas. Ea a spus: „Am o infecție la ureche, care este destul de sumbră. Nu am avut niciodată una până acum. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată".

„A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară a apei. Este foarte greu de tratat. Am luat antibiotice greșite de câteva zile și acum au reușit să-mi dea unele care au început să funcționeze", a punctat Adele, potrivit thesun.co

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Acum, nu mă mai doare, ceea ce este grozav, dar sunt puțin surdă, mă refer la urechea stângă”, a explicat cântăreața.

Cu ce alte probleme de sănătate se confruntă Adele 

Amintim că în noaptea de Revelion, în timpul show-ului său de la The Colosseum, artista le-a spus celor prezenți că a fost diagnosticată cu sciatică. „Zilele astea mai mult mă târăsc, din cauza că sufăr de sciatică”, a spus cântăreața. Așa cum notează Medicover, „termenul de sciatică se referă la durerea resimțită de-a lungul traiectului nervului sciatic, care pornește din regiunea lombară și se extinde inferior, către coapse și fese, ajungând până la nivelul piciorului.”

Nu a fost pentru prima oară când Adele a vorbit despre durerea pe care o resimte în corp. Într-un interviu acordat în 2021, ea a spus: „Jumătate din viață am avut probleme cu spatele. Se inflamează ori de la stres, ori de la o poziție proastă în care stau. Însă în clipa în care mi-am întărit abdomentul, spatele nu mi-a mai făcut atât de multe probleme, iar asta înseamnă că pot face mai mult, cum ar fi să alerg alături de copilul meu.”

Adele și-a anunțat retragerea din carieră 

Adele (36 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe de origine britanică. De curând, în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Munchen (Germania), artista a dezvăluit că se va retrage temporar din carieră. Anunțul a fost făcut chiar în timp ce se afla pe scenă.

Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.

Mai am 10 spectacole după asta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a anunțat Adele, potrivit Ladbible.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
banner diana enache png
banner raluca podea png
David Beckham și Victoria (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net