Cui a l─âsat Edith Gonzalez averea dup─â moarte

17 martie 2021
image
Împreună cu fiica, înainte de moarteFoto: Instagram

Cu c├óteva luni de a se ├«mplini doi ani de la moartea celebrei actri╚Ťe Edith Gonzalez, fratele ei, V├şctor Manuel Gonz├ílez, a dezv─âluit cui a l─âsat averea sa dup─â moarte. Fiica ei, Constanza, este principala mo╚Ötenitoare a vedetei.

Fratele actri╚Ťei Edith Gonzalez a dezv─âluit cui a l─âsat aceasta averea ei drept mo╚Ötenire dup─â ce s-a citit testamentul. Vedeta a f─âcut toate demersurile pentru ca fiica sa s─â fie principala mo╚Ötenitoare. Fostul s─âu so╚Ť, Lorenzo Lazo Marg├íin, nu a f─âcut nici o declara╚Ťie dup─â ce V├şctor Manuel Gonz├ílez, care este executorul testamentar, a f─âcut dezv─âluirile. Binecunoscut─â pentru rolul din telenovela ÔÇŁSalom├ęÔÇŁ, Edith Gonzalez s-a stins din via┼ú─â ├«n ziua de 13 iunie 2019, la v├órsta de 54 de ani, dup─â trei ani de zile ├«n care a luptat cu cancerul.

http://Edith Gonzalez ╚Öi-a planificat propria ├«nmorm├óntare p├ón─â la ultimul detaliu! A vrut c├ónt─âre╚Ťi mariachi

Edith Gonzalez, pe micile ecrane de la 4 ani! Povestea emoţionantă a îndrăgitei actriţe

Fiica este rezultat─â dintr-o rela╚Ťie cu un politician

Ultimele zile din via┼úa actri╚Ťei Edith Gonzalez au fost extrem de dificile, ├«ntruc├ót actri┼úa de telenovele se sim┼úea tot mai r─âu ┼či renun┼úase s─â mai lupte Vedeta a trecut prin momente dramatice, ├«ntruc├ót inima ei s-a mai oprit o dat─â ├«nainte de deces. Atunci, ├«ns─â, medicii au reu┼čit s─â o resusciteze ┼či au adus-o ├«napoi la via┼ú─â, cu doar patru zile ├«nainte s─â-┼či dea ultima suflare. A fost c─âs─âtorit─â cu Lorenzo Lazo Marg├íin, din 2010. A avut o singur─â fiic─â, Constanza, azi ├«n v├órst─â de 16 ani. Ini╚Ťial a ascuns cine era tat─âl fetei. ├Än 2008, politicianul mexican Santiago Creel a recunoscut c─â este tat─âl Constanzei. Cu c├óteva luni de a se ├«mplini doi ani de la moartea celebrei actri╚Ťe Edith Gonzalez, fratele ei, V├şctor Manuel Gonz├ílez, a dezv─âluit cui a l─âsat averea ei dup─â moarte.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif