Cum a fost surprinsă logodnica lui Luke Perry la doar 4 zile de la moartea actorului

Logodnica lui Luke Perry a fost surprinsă de paparazzi părăsind un salon de înfrumuseţare (dreapta)
Logodnica lui Luke Perry a fost surprinsă de paparazzi părăsind un salon de înfrumuseţare (dreapta)

Vestea morţii premature a lui Luke Perry, actorul care a dat viaţă personajului Dylan în celebrul serial Beverly Hills 90210, a îndurerat întreaga industrie cinematografică, dar şi pe cei care au urmărit cu sufletul la gură fiecare episod. Cea care suferă enorm din pricina trecerii în nefiinţă a lui Luke este femeia alături de care actorul a trăit, în discreţie absolută, o frumoasă poveste de dragoste, timp de mai bine de 11 ani. Iată cum a fost fotografiată de către fotoreporterii de peste Ocean pentru prima dată de la nefericitul eveniment.

După decesul actorului Luke Perry la vârsta de 52 de ani din cauza unui accident vascular masiv, logodnica acestuia, Wendy Madison a primit sute de mesaje de încurajare de la colegii de platou sau de la simplii admiratori. Ea şi-a găsit puterea de a transmite un mesaj celor care şi-au rezervat câteva secunde pentru a-şi exprima îndurerarea. “Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru toată iubirea şi sprijinul”, a spus aceasta într-o declaraţie exclusivă pentru publicaţia People.

“Poveştile despre generozitatea lui Luke şi bunătatea sa au fost o sursă de lumină în această perioadă dificilă. Ultimii 11 ani şi jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea şi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot timpul petrecut cu el. Vreau, de asemenea, să le mulţumesc copiilor lui, familiei şi prietenilor pentru toată dragostea şi sprijinul lor. Am găsit consolare unii în ceilalţi, dar şi în faptul că vieţile noastre au fost binecuvântate de acest om extraordinar. Ne va lipsi foarte mult“, a afirmat Wendy.

Jed Allan a murit la vârsta de 82 de ani. Cauza decesului este necunoscută momentan
Jed Allan a murit la vârsta de 82 de ani. Cauza decesului este necunoscută momentan

Procesul de vindecare este cu siguranţă unul anevoios şi de lungă duartă, însă Wendy face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi lua gândul de la necazul care s-a abătut asupra sa. Ea a fost surprinsă de către paparazzi părăsind un salon de înfrumuseţare la doar patru zile de la decesul actorului. Logodnica lui Luke Perry era însoţită de o bună prietenă. Cele două păreau să discute, iar pe chipul lui Wendy se puteau citi clar semnele oboselii. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi, un pulover şi o pereche de papuci, cea care avea să îi devină soţie lui Luke, a încercat să evite să fie fotografiată şi s-a grăbit să urce cât mai repede în autoturismul personal.

Jedd Allan, din Beverly Hills 90210, s-a stins din viaţă

Jed Allan, actor în Beverly Hills 90210, s-a stins din viață. Interpretul personajului C.C.Capwell din serialul “Santa Barbara” a murit în ziua de 11 martie. Din nefericire, Rick Bown, fiul său, a făcut anunțul trist pentru fanii tatălui lui. 


    Jed Allan a murit la vârsta de 82 de ani. Cauza decesului este necunoscută momentan Foto:GettyImages
Jed Allan a murit la vârsta de 82 de ani. Cauza decesului este necunoscută momentan Foto:GettyImages

“Anunț cu durere că tatăl meu a încetat din viață. A murit liniștit, înconjurat de familie“, a scris Rick Brown, pe un site de socializare, fără a preciza cauza morții vedetei.

Jedd Allan a avut roluri episodice în “Beverly Hills 90210“, “Walker, polițist texan” , dar rolul care l-a făcut cunoscut este cel al lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara“.

Citeşte şi:

Tori Spelling, devastată de moartea lui Luke Perry! Actrița a fost fotografiată plângând singură în mașină

Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Dylan din «Beverly Hills, 90210» se află în comă indusă

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png