Cum a trecut LeAnn Rimes peste crizele de gelozie ale fostei neveste a so╚Ťului s─âu

simeon stalpnicul png
LeAnn Rimes și Daniel CibrianFoto: Getty Images

LeAnn Rimes, vocea pe care cu siguran╚Ť─â ai auzit-o la radio ╚Öi care te-a impresionat prin inflexiunile spectaculoase ╚Öi tonurile ├«nalte, are o via╚Ť─â ├«mplinit─â din toate punctele de vedere.

Leann Rimes (34 de an ) este o artist─â care se bucur─â de o ampl─â re╚Ťea de fani din lumea ├«ntreag─â datorit─â hiturilor sale de succes din anii ÔÇÖ90. Artista are o carier─â de peste 20 de ani ╚Öi aproape tot at├ót  de multe c├óntece care au ajuns ├«n topurile interna╚Ťionale.

Care este stilul muzical pe care LeAnn ├«l abordeaz─â ╚Öi ce c├óntece ale artistei ╚Ťi-ar putea fi cunoscute? LeAnn este o c├ónt─ârea╚Ť─â country care a dep─â╚Öit, nu numai o dat─â, a╚Ötept─ârile ╚Öi standardele celor care activeaz─â ├«n domeniu. Talentul ei nu a r─âmas nerecunoscut! Primele patru albume ale sale au c├ó╚Ötigat discul de platin─â, ├«n timp ce al cinci-lea ╚Öi al ╚Öase-lea album au fost premiate cu Discul de Aur.

Cel mai cunoscut c├óntec al artistei este ÔÇťCanÔÇÖt Fight The MoonlightÔÇŁ.

Acesta a fost coloana sonor─â al filmului ÔÇťCoyote UglyÔÇŁ. Single-ul a ocupat locul 1 ├«n topurile din Maria Britanie, Irlanda, Australia ╚Öi Noua Zeeland─â, iar LeAnn a c├ó╚Ötigat mii de fani. O alt─â interpetare a c├ónt─âre╚Ťei este cover-ul melodiei Purple Rain, ├«n care ea ├«╚Öi demonstreaz─â amplitudinea vocal─â.

LeAnn ╚Öi-a ├«nceput cariera de la v├órsta de 13 ani, c├ónd ╚Öi-a lansat primul album intitulat Blue. A fost nevoit─â s─â se ├«mpart─â ├«ntre ├«ndatoririle de la liceu ╚Öi ├«nregistr─ârile pentru album. La v├órsta adolescen╚Ťei a devenit de╚Ťin─âtoare a nu mai pu╚Ťin de 4 albume de platin─â, o realizare pentru care poate fi invidiat─â chiar ╚Öi de cei cu vechime.

Via╚Ťa personal─â i-a fost marcat─â de tensiuni pe care LeAnn a reu╚Öit s─â le dep─â╚Öeasc─â cu z├ómbetul pe buze. Ea este c─âs─âtorit─â cu Eddie Cibrian (44 de ani), actor care a avut roluri principale ├«n filmele Sunset Beach,CSI Miami ╚Öi Third Watch. Sunt c─âs─âtori╚Ťi din 2011, dar circumstan╚Ťele ├«n care s-au ├«nt├ólnit nu au fost dintre cele mai fericite. La vremea respectiv─â, fiecare dintre cei doi era c─âs─âtorit cu altcineva. LyAnn a avut o aventur─â cu actualul ei so╚Ť ├«n anul 2009, lucru care a dus la desp─âr╚Ťirea de cel care ├«i era partener la acea vreme, Dean Sheremet. C├ónt─ârea╚Ťa a fost insultat─â de nenum─ârate ori ├«n public de c─âtre fosta so╚Ťie a actualului s─âu so╚Ť, dar a refuzat s─â ├«i dea replic─â.

Munca depusă de ea i-a adus artistei aproximativ 10 milioane de dolari și un număr de fani impresionant.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg
amenda uriasa concert manele florin salam piata obor 776476 jpeg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg