Cum s-a pregătit Katy Perry pentru venirea pe lume a fetiței ei? Cântăreața va fi o mamă strictă

image
Katy Perry nu a născut încă, dar știe ce educație îi va aplica fiicei eiFoto: Click!

Cântăreața de 35 de ani Katy Perry și-a făcut deja ”planul de bătaie” în privința educației pe care i-o va administra fetiței care se va naște în curând. Katy Perry a declarat în timpul unui interviu acordat recent că va fi corectă, strictă și amuzantă. Întrebată cum o va chema pe fetița pe care o are cu Orlando Bloom (43 de ani), Katy a zis că... nu știe.

Katy Perry s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fetiței ei. Ea s-a hotărât ce tip de educație îi va administra și ce fel de părinte va fi pentru micuța pe care o are cu Orlando Bloom. ”Voi fi corectă, strictă și amuzantă. Vreau ca lucrurile să fie bine făcute și vreau să creez un mediu pașnic pentru micuță. Iar pentru asta e nevoie de puțin matriarhat”, a punctat Katy. Fetița va fi deveni ”iubirea vieții ei”. ”Lumea zice că atunci când îți întâlnești sufletul pereche simți că ai lângă tine persoana perfectă și că nu îți mai trebuie nimic. Însă această senzație dispare odată cu trecerea timpului, nu? Însă atunci când îți întâlnești fiica se zice că îți întâlnești iubirea vieții tale pentru că dragostea asta nu se va schimba niciodată”, a spus Katy subliniind că micuța este încă dinainte de a se naște ”fata lui tata”.

Katy Perry, speriată să aibă primul copil la 35 de ani

În timp ce Katy Perry este profund speriată să aibă primul copil la 35 de ani, Orlando Bloom simte că trăiește un vis frumos la 43 de ani. Devine pentru prima oară tată de fată. ”A meritat să aștept până la vârsta asta pentru că la 20 de ani nu aveam sentimente materne. Acum simt că sunt o super-mamă și că abia aștept să îmi intru în rol pe deplin”, a declarat Katy Perry.

Citește și:

Katy Perry, la un pas să se sinucidă, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom

Katy Perry arată că are talent de gimnastă

Katy și Orlando nu au ales numele copilului

Katy Perry și Orlando Bloom așteaptă până se naște fiica lor ca să stabilească ce nume îi pun. Cei doi urmează să aibă primul copil împreună. Katy Perry (35 de ani) și Orlando Bloom (43 de ani) așteaptă până în ultimul moment și nici nu vor să se gândească dinainte la un nume pentru ”fata lui tata”. Ei au mărturisit că au ”ceva opțiuni” în minte, dar decisiv va fi momentul întâlnirii lor cu pruncuța. ”Cred că e ava găsi un mod să ne transmit. Mă voi uita la ea și îmi voi da seama cu ce nume se identifică”, a spus Katy. Însă din timpul izolării la domiciliu din cauza pandemiei, Orlando a spus că pruncul va fi ”fata lui tata” și că își va lua concediu să se ocupe de ea.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp