Cyndi Lauper s-a făcut fotomodel la 67 de ani. Cântăreața a pozat pentru o companie producătoare de haine

Ultima actualizare:

    Cyndi Lauper și-a surprins fanii cu părul roz și o pereche de blugi mulațifoto: Instagram
Cyndi Lauper și-a surprins fanii cu părul roz și o pereche de blugi mulațifoto: Instagram

Cyndi Lauper s-a făcut fotomodel la vârsta de 67 de ani. Cântăreața americană a acceptat să pozeze pentru o companie producătoare de blugi. Cyndi Lauper este măritată cu David Thornton din 1991. Ei au un băiat împreună, Declyn Wallace, de 23 de ani, care îi calcă pe urme lansându-se în muzică cu mai multe piese de rap.

Cyndi Lauper și-a surprins fanii cu o transformare radicală: s-a făcut fotomodel la vârsta de 67 de ani. Cântăreața care s-a născut la 22 iunie 1953 în Brooklyn, New York, SUA, a postat recent o fotografie în care apare îmbrăcată în blugi, tolănită pe spate. După ce a cunoscut succesul mondial cu piesa ”Girls just want to have fun”, în anul 1983 și în același an a lansat hitul ”Time after time”, Cyndi s-a făcut remarcată printr-o imagine extravagantă și prin ținute țipătoare, devenind imaginea modei din anii 1980. În 1986, Cyndi Lauper lansează piesa ”True Colors” care devine de asemenea hit, însă imaginea ei de ”fată nebună” se schimbă lăsând locul imaginii de bombă sexy și artistă sensibilă. La 67 de ani, Lauper revine în forță în industria muzicală și este sursă de inspirație pentru generația tânără de cântărețe precum Lady Gaga și Miley Cyrus.

Citește și:

Cyndi Lauper s-a făcut roz în cap la 63 de ani

Catherine Deneuve, internată în Paris! Legendara actriță a suferit un accident vascular cerebral

Cyndi Lauper, avere de 50 de milioane de dolari

Cyndi Lauper are o carieră de succes de peste 40 de ani. De-a lungul timpului a strâns o avere estimată la peste 50 de milioane de dolari. Ea s-a alăturat seriei de concerte caritabile care au avut loc în timpul pandemiei, sub egida OMS. A anunțat cu acest prilej că intenționează să organizeze un turneu în SUA după ce vor fi ridicate restricțiile. Cyndi Lauper este măritată cu David Thornton din anul 1991 și au o căsnicie extrem de fericită. Au un singur copil, pe Declyn Dex Wallace, care are 23 de ani și care calcă pe urmele mamei lui fiind deja apreciat în industria muzicală americană atât ca solist cât și în postură de compozitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Zannidache
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net