David şi Victoria Beckham, în vacanţă cu toate odraslele

simeon stalpnicul png
David Beckham a plimbat-o pe Harper cu skijet-ulfoto: Hepta

Sunt poate cel mai îndrăgit cuplu din Regatul Unit după cel format din ducesa Kate şi prinţul William. Victoria şi David Beckham sunt căsătoriţi de 19 ani şi au împreună patru copii. După nenumărate zvonuri privind infidelitatea fostului mare fotbalist, certuri şi “despărţiri”, cei doi demonstrează că sunt un cuplu impatabil şi că se iubesc la fel ca-n prima zi.

Victoria (44 de ani) şi David Beckham (43 de ani) sunt unul dintre cuplurile iconice din showbiz. Între cei doi au fost dragoste la prima vedere, iar fostul sportiv şi-a dorit-o de soţie din prima clipă în care a văzut-o. S-au cunocut în 1997 şi doi ani mai târziu s-au căsătorit într-un decor de basm, la un castel din Irlanda. Tot în 1999 a venit pe lume şi primul lor fiu, Brooklyn.

simeon stalpnicul png
Harper, Brooklyn, Romeo şi Cruz Beckham sunt în vacanţă cu părinţiifoto: Instagram

Recent, soţii Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie. Bucuria a fost dublă şi asta pentru familia s-a reîntregit. Victoria şi Beckham locuiesc alături de cei trei copii, în timp ce băiatul cel mare, Brooklyn, era la studii în America. Acesta nu a mai suportat dorul de casă, aşa că a decis să se întoarcă în sânul familie.

simeon stalpnicul png
Victoria l-a fotografiat pe David în timp ce se relaxa pe o lebădă gonflabilă uriaşăfoto: Instagram

David le-a făcut o surpriză şi i-a dus pe toţi în vacanţă în Muntenegru, într-un resort exclusivist. Cea mai fericită a fost Victoria, care a împărtăşit momente amuzante din vacanţă cu fanii ei virtuali. Şi paparazzi au fost pe urmele lor şi l-au surprins pe fostul fotbalist în timp ce-şi plimba comoara, mezina Harper, cu skijet-ul.

simeon stalpnicul png
Victoria este super mândră de copiii eifoto: Instagram

Mândră de copiii săi, fosta membră a trupei Spice Girls i-a pozat pe rând pe Brooklyn (19 ani), Romeo (15 ani), Cruz (13 ani) şi Harper (7 ani). Toată familia se bucură de soare şi se bălăceşte în mare.

simeon stalpnicul png
David şi cel mai mic dintre băieţi, Cruzfoto: Instagram
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
ukraine jpg
facturi primarie rosia jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg