De ce a refuzat Donald Trump să fie anesteziat în timpul unei proceduri medicale făcute când era preşedinte

image
Echipa medicală i-a explicat importanța anesteziei, dar Trump a refuzat categoric să fie adormit @shutterstockclickpentrufemei.ro

Fostul secretar de presă de la Casa Albă, Stephanie Grisham, îşi lansează cartea "I'll Take Your Questions Now", în care face dezvăluiri despre experienţa sa în administraţia Trump şi face publice informaţii necunoscute despre fostul preşedinte american.

În autobiografia sa, Grisham vorbeşte despre lucrurile la care a fost martoră şi nu evită să puncteze furia pe care o avea Trump pe jurnalişti, misoginismul acestuia şi felul în care primul om în stat făcea presiuni asupra ei să mintă publicul american. Singurul regret pe care-l are Stephanie este că nu a vorbit mai mult despre ce i se întâmpla la Casa albă. Însă iată că a găsit o metodă de-a face asta!

Unul dintre secretele dezvăluite de fostul secretar de presă al lui Trump este legat de o procedură medicală pe care acesta a făcut-o pe timpul mandatului său prezidenţial. În 2019, Donald Trump le-a spus medicilor care se ocupau de starea sănătăţii celui mai important om de pe planetă să nu cumva să-l anestezieze în timpul procedurii medicale pe care urma să o facă.

Citește aici continuarea.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Alin Cocos și Monica Orlanda
BeFunky collage (26) jpg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
image
image
image
image
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan