De ce ii e Frică lui Salman Khan s-o ia de nevastă pe Iulia Vântur

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund de camerele de fotografiat
Iulia Vântur și Salman Khan nu se mai ascund de camerele de fotografiat

Salman Khan și Iulia Vântur s-au trezit într-o vâltoare mediatică după ce s-au afișat pentru prima dată, ca un cuplu, la un eveniment monden de impact în India. Actorul va avea, în curând, o premieră cinematografică, Salman a devenit foarte nervos, semn că îl deranjează mediatizarea relaţiei cu “Lulia”.

Salman Khan (50 de ani) este din ce în ce mai nervos în ultima vreme, după ce ziariştii indieni au publicat data nunţii sale cu Iulia Vântur (35 de ani), care coincide și cu ziua de naştere a actorului, 27 decembrie. „nu e treaba voastră, e doar treaba mea când mă însor. O să vă anunţ pe Facebook şi pe Twitter”, a răbufnit Salman într-o conferință de presă. 

Actorul este foarte deranjat că toată lumea şi-a îndreptat atenţia către relaţia lui cu Iulia Vântur şi nimeni nu îl mai întreabă despre pelicula „Sultan”, care va avea premiera pe 6 iulie în India și unde are un rol principal. Producătorii vor să facă un eveniment important în India. însă Salman este chestionat numai pe seama relației cu Vântur. 

Actorul nu mai vrea să se scrie nimic despre relaţia lui până la premiera filmului din India. Se zvoneşte că la premieră va fi prezentă și Iulia Vântur alături de familia actorului şi de cei mai buni prieteni ai săi. 

Salman se teme, însă, că această relaţie i-ar putea afecta imaginea de macho şi fanele ar putea să nu-l mai placă. Nu o dată, el le-a spus cunoscuţilor că îi este teamă că își va pierde admiratoarele după ce s-ar căsători. „Sultan” ar ajunge și la cinematografele de la noi din ţară, pe 15 iulie, atunci când distribuitorii români vor pregăti un mega eveniment cu multe surprize din partea lui Salman Khan. 

image
image
image
image
image
image
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png