Debbie Reynolds nu a rezistat decât o singură zi fără fata ei

simeon stalpnicul png
Debbie Reynolds, născută: 1 aprilie 1932, decedată: 28 decembrie 2016 Foto: Gulliver Getty

“Vreau să fiu cu Carrie”! Au fost ultimele cuvinte ale actriţei Debbie Reynolds, care a decedat miercuri, la doar o zi după ce fiica ei, Carrie Fisher, a murit. Legendara vedetă s-a stins la 84 de ani.

Marea actriţă din perioada de aur a Hollywood-ului, Debbie Reynolds, este cunoscută mai ales pentru rolurile din comedia muzicală “Cântând în ploaie” şi filmul “Indestructibila Molly Brown”, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar. Ea era mama actriţei Carrie Fisher. Vestea că şi-a pierdut fiica a căzut ca un trăsnet asupra lui Debbie. Ea s-a dus miercuri, în jurul orei 13.00, la casa fiului ei, actorul Todd Fisher (58 de ani), din Beverly Hills, pentru a pune la punct împreună cu el detaliile înmormântării lui Carrie. Era distrusă, plânsese toată noaptea, şi, deodată i s-a făcut rău. A fost dusă imediat la cel mai apropiat spital, unde şi-a dat ultima suflare. Ea a suferit o congestie cerebrală.

Trăia cu groaza că-şi va pierde fiica

Debbie trăia cu groaza că îşi va găsi moartă fiica într-o zi, fiindcă aceasta era dependentă de droguri. O iubea cu disperare, deşi rebela Carrie nu i-a vorbit vreo zece ani, vrând să arate că se lansează fără ajutorul ei. Debbie a avut doi copii, Carrie şi Todd, din căsnicia cu cântăreţul Eddie Fisher, care a durat între 1955-1959. Cea mai bună prietenă a ei, Elizabeth Taylor, i-a furat soţul. Debbie a mai fost căsătorită cu Harry Karl, între 1960-1973, şi Richard Hamlett, între 1984-1996. Ea a jucat în 87 de filme, ultimul fiind “Viaţa mea cu Liberace” din 2013. Debbie lasă în urmă 85 de milioane de dolari care vor fi împărţiţi fiului, Todd, şi fiicei lui Carrie, Billie Lourd (24 de ani).

Click! spune

Carrie Fisher, celebra prinţesă Leia din seria “Războiul stelelor”, a suferit un stop cardiac în avion în ziua de 23 decembrie, în timp ce se întorcea în SUA de la Londra. Ea a murit la 27 decembrie, în spital, din cauza problemelor cardiace, la 60 de ani. 

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Uniunea Europeana bancnote bani euro FOTO Shutterstock jpg
bank
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg