Demi Lovato și-a șocat fanii! Artista s-a ras în cap și s-a tatuat

9 ianuarie 2022

Demi Lovato, în vârstă de 29 de ani, i-a luat prin surprindere pe fanii săi! Artista s-a tatuat pe cap și a distribuit imaginile cu noul tatuaj pe pagina personală de Instagram. 

article img
Demi Lovato și-a șocat fanii Sursă foto: Profimedia

Demi Lovato a cunoscut celebritatea de la o vârstă fragedă și de-a lungul timpului a fost subiectul unor acțiuni controversate. În anul 2018 a fost la un pas să își piardă viața după ce a făcut supradoză de heroină. Medicii au reușit să o salveze, însă a suferit leziuni cerebrale, după cum ea însăși a declarat în cadrul unui interviu.

Artista s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra vieții personale. S-a internat într-o clinică de dezintoxicare și a renunțat la consumul substanțelor interzise. În anul 2022, Demi are planuri mărețe și vrea să renunțe complet și la consumul de alcool. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

Demi a luat o decizie îndrăzneață la începutul anului 2022. Și-a tatuat pe cap o tarantulă, iar fanii au fost complet surprinși de gestul îndrăzneț al actriței. Nu este primul tatuaj al vedetei, fiind cunoscut faptul că este fană a desenelor permanente pe piele. 

Demi Lovato, două nominalizări la premiile Grammy

Născută pe 20 august 1992, Demetria Devonne „Demi” Lovato este cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană.

Ea a debutat în serialul „Barney & Friends”, dar a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Mitchie Torres în filmele „Camp Rock” şi „Camp Rock 2: The Final Jam” (2010). Ea s-a remarcat şi în serialul „Sonny şi steluţa ei norocoasă/ Sonny with a Chance”.

În muzică, Demi Lovato a debutat în 2008, cu albumul „Don't Forget”. Ea a mai lansat albumele: „Here We Go Again” (2009), „Unbroken” (2011), „Demi” (2013), „Confident” (2015) şi „Tell Me You Love Me” (2017).

A primit două nominalizări la premiile Grammy. În 2020, a cântat imnul SUA înaintea finalei Super Bowl, a fost prezentă pe scena galei Grammy şi la Billboard Music Awards şi a făcut parte, în ianuarie 2021, din lineup-ul evenimentului dedicat inaugurării mandatului prezidenţial al lui Joe Biden.