Dezvăluirea șefei scenariștilor filmului Rust: «Alec Baldwin nu trebuia să tragă în scena aia»


    Baldwin a fost  dat în judecată  de Mamie  Mitchell
Baldwin a fost dat în judecată de Mamie Mitchell

Un nou proces împotriva celebrului actor! Supervizorul de scenariu de la turnarea filmului ”Rust”, Mamie Mitchell, l-a dat în judecată pe Alec Baldwin pentru crima făcută.

”Alec a ales să joace ruleta rusească”, a spus Mamie Mitchell, care a sunat la 911 după ce Alec Baldwin (63 de ani) a împuşcat-o accidental pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, de 42 de ani. Supervizorul de scenariu, Mamie Mitchell, a spus că, în scena care se turna, în momentul tragediei, nu se cerea apăsarea pe trăgaciul unei arme. Conform scenariului, Baldwin nu trebuia să tragă cu arma în scena în care s-a petrecut nenorocirea! Şi nimeni nu a strigat cu voce tare că arma se va pune în funcţiune! Mitchell spune că starul ”nu se poate ascunde” de responsabilitatea pentru moartea Halynei.


    Directoarea de Imagine  ucisă, Halyna Hutchins
Directoarea de Imagine ucisă, Halyna Hutchins

Nu s-a strigat că arma va fi pusă în funcţiune

Ea l-a dat în judecată la o lună de la crimă, ţinând să explice: „Alec Baldwin trebuia să verifice dacă arma era încărcată înainte de a apăsa pe trăgaci. Nu avea dreptul să se încreadă în afirmaţia asistentului de regie care garanta că arma era sigură. Domnul Baldwin a ales să joace ruleta rusă cu arma încărcată, fără ca el şi armuriera să o verifice”. Mamie Mitchell îl acuză pe actor şi pe alţi responsabili ai producţiei, asistentul de regie Dave Halls, de 55 de ani, şi armuriera Hannah-Gutiérrez Reed, de 24 de ani, de ”agresiune” şi de a fi provocat în manieră intenţionată daune fizice şi emoţionale. ”Această tragedie mi-a luat bucuria de a trăi. Nu vreau ca ce s-a întâmplat la noi în platou să se repete”, a mai spus Mitchell, subliniind că se simte terorizată şi se teme pentru viaţa sa. Ea s-a plâns de asemenea că a suferit o durere de cap şi vâjâit în urechi după împuşcătură. Mamie Mitchell susţine că viaţa ei şi a celorlalţi din echipa de filmare a fost pusă în pericol când producătorii au decis reducerea costurilor de turnare.

cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png