Dieta doamnelor bine. Cum se mențin tinere aceste vedete de 50+?

Ultima actualizare:

    Demi Moore are 53 de anifoto: Arhiva personală
Demi Moore are 53 de anifoto: Arhiva personală

Sunt acele staruri care par a fi semnat un pact cu „Tinereţea Veşnică“, căci o piele atât de netedă şi un abdomen atât de plat nu prea mai vezi nici la femeile de 30 de ani. Iar ele, la vârsta lor de 50+, îmbătrânesc ca un vin bun, graţie obiceiurilor de viaţă sănătoase din tinereţe.

Demi Moore

Credeţi că ar fi reuşit Demi să-l ţină atâta timp lângă ea pe tinerelul Ashton Kutcher, dacă îşi arăta vârsta? Adică cei 53 de ani? Ei bine, trebuie să recunoaştem că multe dintre noi ar ucide pen­tru trupul pe care îl afişează acum Demi, în cos­tum de baie, dar acesta este rezultatul unei munci de ani de zile. O fanatică Yoga încă de pe vremu­rile în care această practică nu avea atâţia adepţi, actriţa a dezvoltat, în paralel, şi o obsesie pentru alimentaţia sănătoasă. Dieta ei se bazează, în pri­mul rând, pe fructe şi legume provenite din agri­cultura organică, sucuri naturale, smoothie-uri şi supe, toate acestea ca parte a unei alimentaţii preponderent raw vegane. Asta nu înseamnă că Demi nu consumă, ocazional, şi altceva, cum ar fi preparatele din peşte şi carne de pui.

Mâncărurile ei raw înseamnă că legumele şi fructele nu sunt gătite la o temperatură mai mare de 50 grade, pentru a nu elimina vitami­nele şi mineralele din acestea, ceea ce îi asigură actriţei o bunăstare nutriţională. Asta pe lângă arderea mai rapidă a caloriilor şi încetinirea procesului de îmbătrânire, datorită antioxidan­ţilor din hrana ei verde. Înţelegeţi acum de ce arată Demi la fel de tânără precum fiica ei, Ru­mer Willis…

Vezi pe www.okmagazine.ro cum se mențin în formă și alte vedete de peste 50 de ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net