Divele au dat moda la Cannes! Ținutele superbe de pe covorul roșu

Festivalul de la Cannes nu mai are nevoie de nicio prezentare. În fiecare an, cele mai importante nume din lumea cinematografiei își dau întâlnire pe covorul roșu din însoritul oraș de pe malul Mării Mediterane. A 77-a ediție se desfășoară între 14 si 25 mai și a adus, pe lângă pleiada de filme spectaculoase, diverse și interesante, apariții numai una si una ale vedetelor.

gigi hadid cannes getty jpg

Mai jos vă prezentăm pentru ce gen de lookuri au optat în această ediție starurile, un veritabil maraton al modei din care ne putem inspira:

1.Anya Taylor-Joy dă startul la accesorii pentru capApariția de departe cea mai strălucitoare a fost cea de la proiecția filmului Mad Max: Furiosa, într-o rochie lungă cu corset bej Dior, unde a primit aplauze timp de 8 minute pentru performanța sa în rolul principal. Dar un alt detaliu ne-a atras atenția când a părăsit hotelul Martinez pentru ședința foto: accesoriul ei strălucitor pentru cap, din cristale, care a adus o dimensiune glamour, de noapte look-ului ei. Accesoriul suprem al anilor ’70, însoțind rochii vaporoase și siluete libere de vară, revine în acest sezon, la fel ca întreaga garderobă boemă a acestui deceniu, revizuită și corectată în ultimele luni în cadrul prezentărilor de modă. Un fel de pălărie drăguță, recreată prin anotimpul însorit, îmbogățită cu note glamour care dau picături de dramatism și scot din anonimat orice ținută.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net