DJ Khaled, cărat în brațe de bodyguarzi ca să nu-și murdărească adidașii: „Mulțumesc, frații mei!”

Ultima actualizare:

Se crede rege? DJ Khaled (48 de ani), pe numele său real Khaled Mohamed Khaled, a stârnit controverse după ce a fost filmat în timp ce bodyguarzii îl cărau în brațe, la un eveniment la care a participat recent, în Miami, SUA. 

DJ Khaled, cărat de bodyguarzii săi
DJ Khaled a fost dus pe brațe de la mașină pe scenă (Foto: captură video)

Doi bărbați l-au cărat în brațe pe DJ Khaled

Producătorul american, care se laudă cu o avere de 75 de milioane de dolari, le-a cerut să facă asta pentru că și-a dorit să își ferească de murdărie adidașii Nike Air Jordan, în valoare de 200 de dolari, care fac parte dintr-o colecție care nu a fost lansată încă pentru publicul larg, relatează publicația Page Six.

În clip, Khaled și-a deschis ușa mașinii atunci când a ajuns la 2024 South Beach Wine and Food Festival, s-a uitat la asfalt și apoi a făcut cu mâna personalului său de securitate. „Nu vreau să-mi murdăresc adidașii Jordan. Mă puteți ajuta? Vă mulțumesc, frații mei. Apreciez!”, se aude el spunându-le bodyguarzilor. Doi bărbați s-au apropiat apoi și l-au ridicat, cărându-l pe brațe. Imaginile au devenit virale, iar DJ Khaled a fost criticat inclusiv de fanii lui. 

Chiar dacă a fost cel mai probabil vorba de o reclamă, aceștia i-au spus lui DJ Khaled că are fițe de „divă și că nu își respectă aganjații. Alți oameni au simpatizat cu agenții de securitate: „Oamenii ăștia nu sunt plătiți suficient pentru asta”. Un alt individ a glumit: „Acei bărbați s-au luptat din greu să îl care”.

Khaled a devenit faimos în anii 2000. El a început să lucreze în magazine de discuri, ajutând artiști ca Lil Wayne și Birdman în carierele lor, înainte de a deveni celebri. De asemenea, Khaled a avut o emisiune radio cu Luther Campbell. De-a lungul carierei sale, a lucrat la albume de rap și hip-hop pentru vedete cunoscunte precum Drake, Demi Lovato și Rihanna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net