Drama lui Phil Collins: «Nu îmi mai simt mâinile»

Ultima actualizare:

Phil Collins (58 de ani), cunoscut mai ales ca solist şi toboşar al trupei Genesis, trăieşte o mare dramă: nu-şi mai poate folosi mâinile!

Nenorocirea i se trage de la operaţia pe care făcut-o în primăvară din cauza unor vertebre dislocate la nivelul gâtului. În urma intervenţiei chirurgicale nu-şi mai poate folosi degetele şi palmele.

Nu simte nimic când îi atinge pe copilaşii săi, Nicholas (9 ani) şi Matthew (5 ani), rezultaţi din căsătoria cu cea de-a treia soţie, Orianne Cevey. Fiica adoptivă a muzicianului, Joely Collins, este însărcinată şi urmează să nască în curând la Vancouver.

Phil spune că de-abia aştepta să devină pentru prima oară bunic şi este atât de supărat că nu va putea să-l ţină în braţe pe bebeluş şi să-i simtă pielea catifelată.

Artistul suferă la fel de mult şi pentru că nu mai poate cânta la baterie, instrumentul muzical care l-a consacrat. După 40 de ani se succese, Phil Collins se vede obligat să spună adio evoluţiilor live pe scenă.

Poate paraliza complet

Dislocarea vertebrelor este o consecinţă a faptului că Phil Collins a petrecut în spatele tobelor timp de 50 de ani. A suportat dureri în grozitoare din cauza faptului că una dintre acestea ajunsese să-istrivească măduva spinării.

Interpretul crede că medicii care l-au operat i-au deranjat nervii care transmit comenzile la degete şi este înspăimântat că ar putea să rămână paralizat la pat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net