Drew Barrymore, dezvăluiri șocante: «Mama s-a culcat cu iubiții mei»

Ultima actualizare:

Drew Barrymore (48 de ani) a făcut dezvăluiri dureroase în cadrul emisiunii sale, The Drew Barrymore Show, unde a avut-o invitată pe celebra actriță Brooke Shields (57 de ani).

Drew Barrymore a făcut dezvăluiri uluitoare despre mama ei (Foto: GettyImages)
Drew Barrymore a făcut dezvăluiri uluitoare despre mama ei (Foto: GettyImages)

Drew Barrymore spune că mama ei a fost obsedată de ea

Actrița din „Îngerii lui Charlie”, care are o avere de 125 de milioane de dolari, a mărturisit că în tinerețe a fost foarte confuză privind sexualitatea ei din cauza mamei sale, Jaid Barrymore (76 de ani), care îi fura toți iubiții. Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Este foarte trist. A fost obsedată de mine”, a spus starul. Cu toate acestea îi este recunoscătoare lui Jaid, care la rândul său e actriță, pentru cariera sa de la Hollywood.

Jaid Barrymore (foto: Wikipedia.org)
Jaid Barrymore (foto: Wikipedia.org)

Drew Barrymore a întrebat-o pe Brooke Shields dacă a trecut și ea printr-o experiență similară cu mama ei, Teri Shields, care s-a stins în anul 2012.

Nu, pentru că mama era îndăgostită de mine. Se concentra numai pe asta. Nu aveam voie să mă întâlnesc cu nimeni și nu aveam voie să am iubiți. Trebuia să fiu virgină și să rămân proprietatea ei”, a declarat Brooke, care deține o avere de 40 de milioane de dolari.

La rândul ei, Drew Barrymore a spus că presupune că mama ei simțea ceva asemănător: „S-ar putea să fi fost atât de îndrăgostită de mine încât a vrut să fie cu oamenii care mă iubeau pe mine”. Ambele actrițe au căzut de acord că mamele lor au avut un comportament nepotrivit. Drew Barrymore este și ea mamă. Are două fetițe, pe Olive (10 ani) și pe Frankie (8 ani), din relația cu fostul ei soț Will Kopelman, de care a divorțat în 2016.

Actrița a fost căsătorită de trei ori, cu Jeremy Thomas în perioada 1994-1995, cu Tom Green din 2001 până în 2002 și cu Will Kopelman din 2012 până în 2016.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png