Drew Barrymore e dependentă de șervețelele hidratante. Cică acesta e secretul tinereții!

Ultima actualizare:

    Drew Barrymore nu are nici un rid pe față la 45 de ani datorită șervețelelor miraculoaseFoto: Click!
Drew Barrymore nu are nici un rid pe față la 45 de ani datorită șervețelelor miraculoaseFoto: Click!

Drew Barrymore, de 45 de ani, susține că a descoperit secretul tinereții.Actrița e obsedată să nu îi îmbătrânească fața și se șterge de nenumărate ori pe zi cu ”Olay Daily Facial Cloths”. Adică niște șervețele hidratante care au efecte miraculoase în ”ștergerea” ridurilor. Zice că în felul acesta face economie pentru că nu se mai duce la spa să își facă masaje faciale.

Drew Barrymore este obsedată de curățenia feței. Ea are tot timpul la ea un set de șervețele hidratante și se curăță de nenumărate ori. Într-un filmuleț postat pe Instagram ea a vrut să le împărtășească tuturor femeilor care o urmăresc secretul ei de întinerire. ”Am nenumărate șervețele ”Olay Daily Facial Cloths” în toată casa. Mă șterg tot timpul pentru că după ce am slăbit mi s-a buhăit fața și mi-au apărut ridurile. Am scăpat de urmele bătrâneții cu ajutorul acestor șervețele miraculoase”, a punctat actrița. Drew a subliniat că vrea ca fiica ei cea mare, Olive, de 7 ani, să preia într-o bună zi afacerea ei ”Flower Beauty” pentru că în prezent împart între ele șervețelele miraculoase.

A trebuit să intre la regim pentru că s-a îngrășat

Drew Barrymore în vârstă de 45 de ani avea în 2018 peste 80 de kilograme și viața ei o luase razna complet. Obișnuia să bea până cădea sub masă și se gândea serios să se retragă definitiv din cinematografie. Actrița care a cucerit o lume întreagă cu rolurile din ”E.T.” și ”Îngerii lui Charlie” s-a transformat radical. Iată-i secretele! Actrița Drew Barrymore susține că face pilates de patru ori pe săptămână, consumă doar mâncare ”curată” (fără E-uri și conservanți) și face exerciții de respirație pentru a scăpa de stresul care face părul să cadă și duce la apariția ridurilor. ”Trebuie să muncesc din greu pentru a nu ajunge de dimensiunile unui autobuz”, a glumit Barrymore. Dacă în urmă cu doar doi ani, abia dacă îndrăznea să iasă pe stradă din cauza corpului ei care luase proporții, acum ea spune că ”Nu îmi mai e rușine cu trupul meu. Am învățat să mă accept așa cum sunt și să corectez din mers erorile”.

Citește și:

În ce hal a ajuns Drew Barrymore de la patima beţiei

Drew Barrymore și Nicole Ritchie, domnișoare de onoare la nunta lui Cameron Diaz

Depresia și viciile au făcut-o să ajungă la 80 de kilograme

Drew Barrymore a pierdut lupta cu kilogramele după ce le-a născut pe Olive, 7 ani, în 2012 și pe Frankie (6 ani) în 2014. A urmat apoi divorțul de cel de al treilea soț, Will Kopelman, în 2016 și depresia care a cuprins-o aproape instantaneu. A început să bea în cantități mari și nu s-a oprit din beție decât la jumătatea lui 2018 când risca să piardă custodia fetelor. Atunci s-a ambiționat să revină în cinematografie și și-a făcut ordine în viață. A renunțat la alcool și la dulciuri, a început să facă sport și yoga. A renunțat să mai piardă nopțile uitându-se pe pereți și vrea să ajungă în următoarele luni la silueta pe care o avea în filmul ”Îngerii lui Charlie”.

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png