E oficial! A înlocuit-o pe Angelina cu o profă universitară

simeon stalpnicul png
Brad Pitt se iubeşte de şase luni, în secret, cu Neri Oxman

S-au confirmat zvonurile! Brad Pitt (54 de ani) şi-a „tras” iubită o profesoară universitară de la Institutul de Tehnologie Massachusetts. Se numeşte Neri Oxman, e israeliano-americană şi are 42 de ani.

Nu demult au apărut zvonuri că actorul Brad Pitt este fascinat de Neri Oxman, o femeie care seamănă cu fosta lui soţie, Angelina Jolie (42 de ani). Iată că acum s-a aflat adevărul că Brad şi Neri sunt cuplaţi în secret din toamna trecută. Starul petrece mult timp împreună cu această femeie, născută în Haifa, Israel, pasionată de arhitectură, ca şi el. A ieşit la iveală recent chiar şi o fotografie în care cei doi sunt împreună, care datează din luna noiembrie. Pitt a aşteptat însă să se finalizeze divorţul de Angelina Jolie înainte să se afle că şi-a găsit o nouă iubită.Neri, care este profesoară universitară, artistă şi designer, a fost măritată cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov (57 de ani). Recent, Brad a ajuns în sfârşit la o înţelegere cu Angelina privitoare la divorţul lor.

Actriţa ar fi acceptat în cele din urmă custodia comună a celor şase copii ai lor, trei adoptivi, Maddox, de 16 ani, Zahara, de 13 ani, Pax, de 14 ani, şi trei biologici, Shiloh, de 11 ani, şi gemenii Knox and Vivienne, în vârstă de 9 ani. După divorţ, Brad rămâne cu averea de 240 de milioane de dolari, iar Angelina păstrează 160 de milioane de dolari. Cei doi au fost cuplaţi începând din 2005 şi căsătoriţi din 2014 până în 2016. Actorul a mai fost însurat cu Jennifer Aniston (49 de ani), între 2000 şi 2005.Recent, Aniston a dat divorţ de Justin Theroux (46 de ani) şi a sperat să reia relaţia cu Brad. Ea a fost distrusă când a aflat că acesta s-a cuplat cu Neri Oxman, a dezvăluit o sursă apropiată.

simeon stalpnicul png
Angelina a ajuns la o înţelegere cu fostul soţFoto: Guliver/Splashnews
cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Stela Popa jpg
balasoiu fb jpg
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png