E regina supremă a modei! Naomi Campbell, apariţii memorabile la Cannes

simeon stalpnicul png
Naomi Campbell arată fenomenal la 47 de aniFoto: Guliver/Splashnews

Naomi Campbell este neschimbată de 20 de ani. Cea supranumită “diva de abanos” va împlini luna aceasta 48 de ani şi arată senzaţional. Drept dovadă stau fotografiile cu apariţiile fabuloase ale mulatrei, la Cannes.

Ca-n fiecare an, Naomi, care este amdasadoare pentru organizația “Save the Children” (n. red Salvaţi Copiii), organizează evenimentului caritabil Fashion For Relief, la Cannes.

simeon stalpnicul png
Topmodelul a purtat o rochie mulată, fără sutienfoto: Hepta

Topmodelul şi-a făcut apariţia sâmbătă pe Croazetă şi a fost fotografiată pe pontonul unui hotel de lux într-o rochie mini. Nu la picioarele interminabile s-au holbat toţi, ci la sânii perfecţi care se zăreau obraznic prin rochia mulată, semnată de designerul Alaia Azzedine.

simeon stalpnicul png
Naomi a defilat la Fashion for Relieffoto: Hepta

Şi n-a fost prima dată când topmodelul şi-a lăsat sutienul acasă şi şi-a etalat sânii fermi. Mulatra a urcat pe podiumul de la Fashion For Relief  într-o ţinută super sexy. Naomi a purtat o rochie plasă, cu aplicaţii aurii, care i-a pus în valoare trupul de zeiţă.

simeon stalpnicul png
Cu această ţinută, Naomi şi-a pus în valoare trupul de zeiţăFoto: Guliver/Splashnews

Şi la petrecerea care a avut loc la Aeroportul Cannes Mandelieu, topmodelul a avut o rochie albă şi un decolteu de nota zece.

simeon stalpnicul png
Naomi a organizeazat evenimentul caritabil Fashion For Relief, la Cannesfoto: Hepta

A făcut o avere din modelling

Naomi Campbell şi-a început cariera la 15 ani, iar la 17 ani, în 1987, prezenta moda pe scene de prestigiu din lume. Născută într-o familie săracă, crescută doar de mama ei, dansatoarea de origine jamaicană Valerie Morris, Naomi a jurat din copilărie să nu mai cunoască niciodată sărăcia.

simeon stalpnicul png
Naomi pe podiumul Victoria's Secret, în 2008 foto: Hepta

Naomi Campbell este primul manechin de culoare care a intrat în topul celor şase supermodele din lume alături de Gisele Bundchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Elle MacPherson şi Kate Moss. Mulatra are în conturi peste 45 de milioane de dolari.

I-a plăcut viaţa şi a schimbat bărbaţii ca pe şosete. Pe lista cuceririlor ei au figurat nume celebre precum Gerard Butler (în 2007), Quincy Jones (între 2007-2011), Terrence Howard (în 2007), Usher Raymond (în 2004), Sean Diddy Combs (în 2002), Max Biaggi (în 1997), Joaquin Cortes (între 1995-1998), Eric Clapton (în 1993) dar şi Robert DeNiro, Leonardo DiCaprio şi Sylvester Stallone.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
facturi
Regele Charles FOTO Getty Images
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg