Ea e singura vedetă de talie internaţională care a cerut să stea la un hotel de trei stele în Bucureşti


    Beth Hart va susţine primul ei concert în România pe 21 iulieFoto: Arhiva personală
Beth Hart va susţine primul ei concert în România pe 21 iulieFoto: Arhiva personală

Cântăreaţa americană Beth Hart, despre a cărei voce se spune că "opreşte timpul în loc", nominalizată la premiile Grammy şi deţinătoare a numeroase discuri de platină, va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie, de la ora 19.00. Artista i-a uimit pe organizatori cu cerinţele ei: în loc să îi dorească o cameră într-un hotel luxos, ea a cerut una într-unul normal, de trei stele

Dupa ce viaţa sa a fost marcată de fel de fel de excese (consum de alcool, droguri, medicamente) Beth Hart, abstinentă de 14 ani, a ales o viaţă echilibrată din toate punctele de vedere. Cântăreaţa americană a fost singura vedetă de talie internaţională care a cerut organizatorilor să stea în România la un hotel de trei stele, aşa cum face la fiecare concert, în orice colţ al lumii.

Beth Hart şi Joe Bonamassa - "I'll Take Care Of You"

În ceea ce priveşte mâncarea care îi va fi servită, din meniul lui Beth vor face parte pâinea integrală, salata verde şi de roşii, avocado şi multe fructe proaspete. Artista a mai cerut supă de legume proaspată, care să îi fie servită caldă, somon afumat şi ton. Brânzeturile de diferite sortimente, şunca de curcan, hummus-ul şi copănele de pui se vor mai afla pe masa lui Beth Hart înaintea concertului pe care îl va avea la Sala Palatului.  

După ani în care a abuzat de băuturile alcoolice, ceaiul de muşetel şi apa cu lămâie par a se numara acum printre băuturile preferate ale cântăreţei pe care Barack Obama a ovaţionat-o minute întregi în picioare.

Beth a insistat ca încăperea care îi va fi rezervată, mobilată doar cu un dulap, o oglindă mare, o masă şi scaune să aibă o temperatură potrivită. 

Mesajul lui Beth Hart pentru fanii din România

“De-abia aştept să vin în Romania! Nu am mai fost niciodată, însă am auzit atâtea lucruri uimitoare, încât mă simt recunoscătoare pentru şansa de a ajunge aici. De-abia aştept să ne vedem la spectacol! Multă dragoste vă transmit şi vă multumesc", a fost mesajul pe care Beth Hart l-a transmis publicului din Romania înaintea concertului

Biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziţionate şi în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
narcisa suciu si Daria jpg
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg