Ed Sheeran devine tată la 29 de ani. Soția lui este prima iubire, din liceu, a artistului

12 august 2020
article img
Foto: Profimedia

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, 29 de ani, şi soţia lui Cherry Seaborn, 28 de ani, aşteaptă primul lor copil. Ei au ”muncit” din greu la acest proiect şi l-au ţinut ascuns pe perioada stării de alertă când au stat închişi pe proprietatea lor din Suffolk. Cherry urmează să nască în curând, informează The Sun.

Ed şi-a făcut un tatuaj pe mâna stângă, însă nu a vrut să dezvăluie sexul odraslei. Cantautorul piesei ”Shape of you” a anunţat încă din luna martie că şi-a pregătit pe spate un cerc în interiorul căruia va tatua mânuţele copiilor lui după ce aceştia vor veni pe lume. Sheeran are o avere estimată la aproape 200 de milioane de dolari şi se iubeşte cu Cherry încă din timpul liceului.

Ed și Cherry au urmat cursurile aceleiași școli 

Solistul de 29 de ani, cunoscut pentru discreția în ceea ce privește viața personală, se iubește cu Cherry dn 2015, însă cei doi se cunosc de când au urmat cursurile aceleiași școli din Framlingham, Suffolk.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt înnebuniți să meargă pe stadion, mai ales că tânăra a jucat hochei în mod profesionist, fiind chiar și convocată la naționala sub 21 de ani a Angliei. De asemenea, sunt îndrăgostiți până peste cap de pisicile lor.