Ei sunt părinţii lui Van Damme

Ultima actualizare:
Expert în arte marţiale, Van Damme se simte copil, încă, în compania părinţilor lui
Expert în arte marţiale, Van Damme se simte copil, încă, în compania părinţilor lui

Deşi mai are trei ani până la 60 de ani, se simte copil încă în compania părinţilor! Actorul Jean-Claude Van Damme a venit împreună cu părinţii lui, Eugène şi Éliana, la premiera filmului “The Bouncer”.

Pe numele adevărat Jean-Claude Camille François Van Varenberg, actorul belgian Jean-Claude Van Damme (57 de ani) a lansat recent, la Paris, filmul “The Bouncer”. El a venit la premieră însoţit de părinţii lui, Eugène şi Éliana Van Varenberg, ambii trecuţi de 80 de ani, la care ţine enorm.

Ei l-au sprijinit tot timpul în carieră. De la vârsta de 10 ani l-au dat la o şcoală de karate. L-au înţeles atunci când le-a spus că nu mai vrea să fie dus la dans clasic, la acea vârstă. Tot ei i-au fost mereu alături şi când a început să practice intens full contact.


    Expert în arte marţiale, Van Damme se simte copil, încă, în compania părinţilor luiFoto: AFP
Expert în arte marţiale, Van Damme se simte copil, încă, în compania părinţilor luiFoto: AFP

Nu s-au supărat nici pentru faptul că, în 1982, Jean a emigrat în SUA pentru a-şi începe o carieră în cinema. Actorul are în prezent o avere de 30 de milioane de dolari. În 1986, Van Damme s-a însurat cu Gladys Portugues, care era culturistă.

Ei l-au ajutat să-i crească pe cei doi copii ai lor, Kristopher (31 de ani) şi Bianca (27 de ani). Părinţii s-au împotrivit ca fiul lor să divorţeze de Gladys în 1993. Însă în cele din urmă i-au trecut cu vederea şi acest lucru. Van Damme s-a însurat, anul următor, cu Darcy Lapier, care i-a dăruit un fiu, Nicholas, de 22 de ani.

Şi el a fost crescut de părinţii starului. După ce a divorţat de Lapier, actorul s-a recăsătorit cu Gladys, după cum a fost sfătuit de Eugène şi ‘Éliana. Deşi e un “dur” al ecranului, Van Damme nu iese din cuvântul părinţilor săi. Tatăl său a fost contabil, iar mama a fost florăreasă, înainte de pensionare.

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net