Ele sunt cel mai bine plătite actrițe din televiziunea americană. Cât au încasat?

image
Locul I: Sofia Vergara - 43 milioane de dolari

Nu e doar cea mai dorită femeie din lume, ci şi cel mai bine plătită! Actrița columbiano-americană Sofia Vergara domină, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, topul anual Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune, cu un câștig de 43 de milioane de dolari, informează AFP, citat de Agerpres.

În ultimele 12 luni, Sofia Vergara a reușit să câștige 43 de milioane de dolari, datorită rolului din serialul Modern Family, dar și datorită unor contracte de publicitate.

Pe locul doi în clasament se află Kaley Cuoco, protagonista serialului ”Teoria Big Bang”. Ea a obținut venituri de 24,5 milioane de dolari.

image
Locul II: Kaley Cuoco - 24,5 milioane de dolari

Mindy Kaling, în vârstă de 37 de ani, din ''Proiectul Mindy'' ("The Mindy Project") a urcat de pe locul opt pe locul trei, câștigând 15 milioane de dolari.

image
Locul III: Mindy Kaling - 15 milioane dolari

Ea este urmată de Ellen Pompeo (”Anatomia lui Grey”) și de Mariska Hargitay (“Lege și ordine: Brigada specială”), pe locul patru, cu încasări de 14,5 milioane de dolari.

Vedeta Bollywood Priyanka Chopra, care joacă rolul unei agente FBI în serialul polițist "Quantico", a ajuns în acest top pentru prima oară, pe locul opt, cu un câștig de 11 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Cele zece femei din topul celor mai bine plătite actrițe de film din lume au totalizat câștiguri de 205 milioane de dolari în 12 luni, de la 1 iunie 2015 (venit brut), mai arată Forbes.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo
selly si victor grosu
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
director spital Tena FOTO facebook Britel jpg
image
image
image
image
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png