Elton John, în vacanţă cu copiii

Ultima actualizare:

    Artistul s-a plimbat cu micuţii şi bonele lor, în compania soţuluiFoto: Guliver/ Splashnews
Artistul s-a plimbat cu micuţii şi bonele lor, în compania soţuluiFoto: Guliver/ Splashnews

E în al nouălea cer de fericire! Elton John se află împreună cu cei doi copii ai săi, cu soţul şi cele două bone ale odraslelor la Porto Cervo, în Sardinia. Starul preferă rolul de “mămică” înainte de orice.

Cântăreţul Elton John (70 de ani) s-a plimbat cu familia sa numeroasă pe un iaht de lux, pe Marea Mediterană, înainte de a poposi la Porto Cervo. Când se află în vacanţă, starul îşi petrece tot timpul în compania celor doi fii ai săi, Elijah, în vârstă de 4 ani, şi Zachary, de 6 ani. Îi ia de mânuţe şi se plimbă cu ei. Le arată marea şi încearcă să-i înveţe a înota. Merge în fiecare zi cu ei la plajă ca să le întărească sistemul imunitar. Îi sărută şi îi giugiuleşte ca o “mămică” împlinită. Ca de fiecare dată, şi la Porto Cervo numeroşi fani îl urmăresc în timp ce se distrează în compania progeniturilor. Chiar dacă se ocupă în permanenţă de micuţi şi are grijă să se simtă cât mai bine, solistul nu pleacă nicăieri fără să le ia cu ei şi pe cele două bone ale copiilor.


    Au făcut cu toţii plimbări cu iahtulFoto: Guliver/ Splashnews
Au făcut cu toţii plimbări cu iahtulFoto: Guliver/ Splashnews

Cel mai mult se teme ca odraslele să nu se îmbolnăvească. În acest caz, numai cele două bone se ocupă de cei doi copii, împreună cu medicul personal al familiei. Partenerul său, David Furnish (54 de ani), nu are nimic împotrivă să fie însoţiţi permanent şi de cele două femei. Lui Zachary îi place să-l copieze mereu pe Elton. De fiecare dată când îi cumpără haine, el cere ca ţinutele să semene cu cele ale acestuia. Cântăreţul a fost întotdeauna mai ataşat de fiul cel mare.


    Elton merge peste tot de mână cu odrasleleFoto: Instagram
Elton merge peste tot de mână cu odrasleleFoto: Instagram

Ca orice mamă, Elton John a povestit că îl iubea atât de mult pe Zachary, încât s-a temut că pe cel de-al doilea copil nu-l va mai putea iubi. Însă acum îi adoră pe amândoi, chiar dacă are o legătură specială cu cel care a venit primul pe lume. Micuţii sunt născuţi de aceeaşi mamă purtătoare, din California, căreia cuplul britanic i-a promis că nu îi va divulga niciodată numele. Elton John este un muzician de succes, care are o avere de 500 de milioane de dolari  El este fericit pentru că şi-a împlinit visul de a avea doi copii. Chiar dacă îi iubeşte nespus pe Zachary şi pe Elijah, artistul nu vrea să le lase moştenire toată averea. Se va îngrji numai să nu le lipsească niciodată nimic.

Click! spune

Elton John şi David Furnish s-au căsătorit în anul 2005 şi susţin că se iubesc încă la nebunie. Primul lor fiu, Zachary Jackson Levon Furnish-John, s-a născut la 25 decembrie 2010. Cel de-al doilea fiu, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, a venit pe lume la 11 ianuarie 2013.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net