Enrique va schia pe apă în fundul gol

Ultima actualizare:
Ana Kurnikova
Ana Kurnikova

După un început ezitant al naţionalei Spaniei la CM, puţini mai credeau că ibericii pot ajunge campioni mondiali. Aceeaşi „ţeapă" şi-a luat-o şi cântăreţul Enrique Iglesias.

După înfrângerea Spaniei în faţa Elveţiei în primul meci, vedeta a acordat un interviu postului BBC în care a făcut o promisiune: „Dacă Spania va câştiga, mă voi îmbăta şi voi face schi nautic, gol, în golful Biscayne din Miami", se bătea cântăreţul cu pumnul în piept, crezând că jocul ezitant al favoriţilor săi nu le va aduce trofeul cel mare la final de campionat.

Acum, după ce Spania a învins în finală Olanda (1-0), toată lumea îl aşteaptă să se dezbrace de haine şi să-l vadă pe valuri. Enrique nu a precizat însă data când va face ceea ce a promis, dar a anunţat că îşi va respecta cuvântul dat.

„Un pariu e un pariu", a declarat cântăreţul de 35 de ani, care nu se află la prima experienţă de acest gn. „Când eram copii, obişnuiam să facem şi astfel de lucruri", a mai spus vedeta iberică.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. „Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, ce s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Ana Kurnikova nu e deranjată

Prietena lui Enrique, fosta tenismenă Ana Kurnikova, nu va fi supărată de mica „nebunie" pe care o va face iubitul ei, deoarece ei formează un cuplu modern, independent, care nu depind unul de celălat.


    Ana Kurnikova
Ana Kurnikova

„Cred că independenţa şi puterea la o femeie sunt calităţi extraordinare", a mai spus cântăreţul despre Ana.

image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net