Eurovision 2019. Ce țări cântă în a doua semifinală

image
Care sunt țările care urcă pe scenă în cea de-a doua semifinală Eurovision

Ediția cu numărul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisă oficial duminică, 12 mai, cu defilarea delegațiilor și recepția organizată la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv. Odată cu acest evenimetn au început și repetițiile oficiale ale concurenților din toate țările concurente. Care sunt cele 18 țări care vor urca pe scena Eurovision 2019 în cea de-a doua semifinală.

Publicul din România va afla care sunt țările care vor intra în marea finală ESC 2019 joi, 16 mai, de la ora 22.00, zi în care Ester Peony ne va reprezenta țara cu piesa «On a Sunday». Spectacolul de la Tel Aviv va fi transmis  în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+.

Cele 18 țări care vor urca pe scena Eurovision în cea de-a doua semifinală

  • Olanda - Duncan Laurence va cânta «Arcade»
  • Macedonia de Nord - Tamara Todevska va interpreta «Proud»
  • Azerbaijan - Chingiz va cânta «Truth»

Ester Peony urcă pe scenă joi, 16 mai, cu piesa «On a Sunday»

Cine ese Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019

Ester Peony a convins publicul din România că piesa ei, «On a sunday» merită să ne reprezinte țara la cel mai cunoscut concurs muzical la nivel European, și ajunsă și în fața publicului internațional, Ester Alexandra Crețu (25 de ani) a primit multe aprecieri. Ester Peony este o cântăreața și o compozitoare de origine româno-canadiană, iar anul acesta ne va reprezenta țara la Tel Aviv, acolo unde se organizeaza în acest an show-ul.

Ester Peony s-a născut la Câmpulung, dar și-a petrecut copilăria în Canada, unde a studiat Jazz-ul chiar de la vârsta de 8 ani. Patru ani mai târziu s-a întors în România şi s-a înscris la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia Pian. La 13 ani  ea s-a transferat la secţia Chitară clasică până în clasa a IX-a, când şi-a continuat studiile la secţia Canto clasic.

În anul 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor coveruri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor, dar şi piatra de temelie către semnarea unui contract cu o casă de discuri din România.

Ester Peony formează un cuplu cu Alexandru Şerbu, producătorul piesei „On a Sunday”.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Corentin Moutet  Foto Gettyimages (1) jpg
Nord Stream - conducta Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel