Fără sutien și chiloței, dar într-o rochie de prințesă pe covorul roșu de la Cannes

simeon stalpnicul png
Tallia Storm a rămas în fundul gol pe covorul roșu de la Cannesfoto: Splashnews

O prezență constantă pe covorul roșu al evenimentelor cu ștaif din Europa, solista Tallia Storm a atras toate privirile la Cannes, cu rochia ei de prințesă, albă, cu câteva detalii florale așezate strategic în dreptul sânilor.

Tallia Storm (19 ani) a ales o rochie de bal pentru proiecția care a deschis Festivalul de Film de la Cannes. Diafană, cu un zâmbet fermecător pe chip, cântăreața de origine scoțiană a renuțat complet la lenjeria intimă pentru această apariție sexy.

Dacă pentru zona bustului, detaliile florale au protejat-o de obiectivele iscoditoare ale fotografilor, lipsa chiloțeilor a lăsat-o fără apărare când a trebuit să urce scările și și-a strâns trena pentru a nu se împiedica. Spectatorii au avut ocazia să-i admire posteriorul în toată splendoarea lui.

simeon stalpnicul png
Talia Storm a renunțat la lenjeria intimă pentru covorul roșu de la Cannesfoto: Getty Images

Festivalul de Film de la Cannes a debutat marți seară, 8 mai, cu o gală care a avut loc la Teatrul Lumière, cu proiecţia unui fragment din „Pierrot le fou”, de Jean-Luc Godard, film care a inspirat şi afişul acestei ediţii.

Maestrul de ceremonii a fost actorul Edouard Baer, acompaniat la pian de Gérard Daguerre.

Martin Scorsese şi Cate Blanchett au anunţat deschiderea oficială a celei de-a 71-a ediţii a festivalului. Primul film din competiţie, „Todos Lo Saben/ Everybody Knows” al iranianului Asghar Farhadi, a fost proiectat în cadrul ceremoniei de deschidere, în prezenţa regizorului şi a actorilor Penélope Cruz, Javier Bardem şi  Ricardo Darín.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
Mangia
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png