Femeia cu barbă i-a șocat pe toți la Globurile de Aur. S-a apucat de actorie?

image
Conchita Wurst a șocat presa americană când a apărut pe covorul roșuFoto: Hepta

Conchita Wurst a ajuns la Hollywood! Câștigătoarea concursului Eurovision, în 2014, a șocat audiența de la Globurile de Aur, ceremonie care a avut loc la Beverly Hills, Statele Unite ale Americii.

Obișnuiți să vadă numai celebrități din industria filmului, jurnaliștii, fotografii și cameramanii americani prezenți pe covorul roșu au rămas înmărmuriți când Conchita Wurst, reprezentanta Austriei la Eurovision 2014, și-a făcut apariția. De-abia după ce unul dintre ei le-a spus tututor că este vorba despre câștigătoarea faimosului concurs muzical din Europa, aceștia și-au revenit la normal și au luat-o la întrebări.

Și nu, femeia cu barbă nu s-a apucat de actorie! Ea a participat la Globurile de Aur pentru a demonstra lumii că poți ajunge la Hollywood chiar dacă nu te încadrezi în tiparele standard ale frumuseții.

"Să fii transsexual este o treabă foarte serioasă. Întotdeauna sunt întrebată de ce port barbă. Aceasta are pentru mine multe semnificații, dar la sfârșitul zilei vreau să demonstrez că poți obține orice vrei, că poți avea o viață frumoasă indiferent cum arăți, pentru că aspectul fizic nu este cel mai important lucru în viață", a declarat Conchita Wurst presei.

image
Conchita Wurst face notă discordantă cu celebritățile de la Hollywood
Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Regina Elisabeta jubileu
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg