Femeile din viața lui Sean Connery. Actorul, acuzat de violență domestică și de infidelitate

Sean Connery, alături de cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, și de cei trei copii ai acesteia
Sean Connery, alături de cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, și de cei trei copii ai acesteia

Sean Connery a murit sâmbătă, 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani. Cel mai mare James Bond şi primul pe care l-a văzut această franciză nemuri¬toare a avut o viață amoroasă zbuciumată, marcată de acuzații de violență domestică și de infidelitate.

Sean Connery a îmbrăcat, pen­tru prima dată, costu­mul croit ireproşabil al Agentului 007 în anul 1962. O haină care s-a mulat perfect, la propriu şi la fi­gurat, pe scoţianul născut în Edinburgh, unul care a adus pe marile ecrane ima­ginea masculinităţii supreme: fizicul impozant, vocea puternică, distincţia şi eleganţa, siguranţa de sine şi felul în care-şi aprindea o ţigară, toate acestea descriau cel mai bine bărbatul şarmant, dar şi macho, al acelei epoci.

Eroul masculin, aşa cum apărea el în fante­ziile femeilor de altădată. Un bărbat care a fost însă departe de imaginea de erou în viața conjugală. Căsătorit de două ori, Sean Connery a avut de înfruntat acuzații grele de violență domestică și de infidelitate.

Citește și:

Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani. A fost cel mai bun interpret al lui James Bond

Sean Connery, acuzații de violență domestică din partea primei soții

Sean Connery s-a însurat prima oară în 1962, cu actriţa austra­liană Diane Cliento. Mariajul lor, care a durat până în 1973, a sfârşit într-un divorţ urât, pigmentat cu mărturisiri incredibile din partea fostei doamne Connery, mama sin­gurului fiu al starului, actorul Jason Connery (57).

Cel care susţinea că nu e mare lucru dacă loveşti, din când în când, o femeie se pare că a abuzat-o fizic şi mental pe prima lui soţie, conform spuselor acesteia. Acuzaţii pe care scoţianul le-a negat, evident.

Pentru a înţelege puţin fondul problemei, trebuie să ne amintim de o frază controversa­tă dintr-un interviu pe care Connery l-a acor­dat revistei Playboy în 1965, frază despre care starul a susţinut că a fost scoasă din context. „Nu cred că este ceva extrem de greşit în a lovi o femeie, deşi nu recomand să o faci în acelaşi mod în care ai lovi un bărbat. Sunt fe­mei care întind rău coarda. Caută confrunta­rea. Vor să fie plesnite.“

Al doilea mariaj al lui Sean Connery, marcat de infidelități

Mult mai liniştit a fost al doilea mariaj al scoţianului, cel care număra 40 de ani de ar­monie, cel puţin la nivel declarativ. În 1970, când prima lui căsnicie se afla deja pe bu­tuci, Connery o întâlnea, la un turneu de golf, pe pictoriţa francezo-marocană Micheline Roquebrune, acum în vârstă de 91 de ani.

Mi­niona artistă trecuse, la rândul ei, prin două mariaje şi era mamă a trei copii atunci când l-a întâlnit pe Sean, dar locuia încă în Maroc, lucru care a făcut aproape imposibilă relaţia lor, din cauza distanţei.


    Sean Connery, alături de cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, și de cei trei copii ai acesteiafoto: Getty Images
Sean Connery, alături de cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, și de cei trei copii ai acesteiafoto: Getty Images

Cumva, cei doi au trecut peste acest impediment şi, în 1975, au ajuns la altar, hotărâţi ca de data aceasta să fie pentru totdeauna. Şi-aşa a şi fost, în ciuda unor hopuri peste care puţine neveste ar trece, cum ar fi aventura actorului, din 1989, cu cântăreaţa britanică Linsey de Paul. Connery şi sexoasa artistă s-au întâlnit la o petrecere la care a fost prezentă şi soţia ac­torului, Micheline, dar asta nu l-a împiedicat pe Sean să-i ceară numărul de telefon.

Citește ce a declarat amanta Linsey despre Sean Connery pe Okmagazine.ro

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley