Fiica lui Beyonce, alături de Naomi Campbell, în filmul «Black is King», regizat chiar de mama ei

Ultima actualizare:

    Fiica lui Beyonce, în noul film al artisteiFoto Profimedia
Fiica lui Beyonce, în noul film al artisteiFoto Profimedia

Blue Ivy Carter, fiica lui Beyonce, va apărea în cel mai nou film regizat și produs de mama ei, iar în videoclipul de promovare, aceasta apare alături de actrița Naomi Campbell.

Fiica în vârstă de 8 a celebrei Beyonce nu s-a decis încă dacă să pășească pe urmele mamei sale, însă își arată vocația pentru actorie în filmul «Black is king», regizat și produs chiar de mama ei, în vârstă de 38 de ani. 

Beyonce a lansat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare Blue Ivy Carter, fiica acesteia, costumată în tema filmului, unde apare și Naomi Campbell. 

Blue Ivy Carter ar putea juca în filmul regizat de Beyonce
Blue Ivy Carter ar putea juca în filmul regizat de Beyonce

Nu este pentru prima dată când ea apare într-un proiect al mamei sale, însă cu trecerea anilor, Blue Ivy Carter, pare din ce în ce mai atrasă de lumea artistică, înclusiv de cea a celebrei Beyonce. 


    Foto Profimedia
Foto Profimedia

Apariția fiicei lui Beyonce în film a venit la doar o zi de la relatarea experienței de platou pe care modelul internațional Naomi Campbell a avut-o cu micuța. Ea a fost întrebată dacă a întâlnit-o pe Blue, iar răspunsul a fost pe măsură: «Da, am întâlnit-o! Ea este o fetiță adorabilă, isteață, matură și inteligentă», a spus Naomi. 

Naomi Campbell
Naomi Campbell

Beyonce a vorbit despre «Black is king»

„«Black is king» este în sfârșit aici. Sunt entuziasmată de premiera filmului din această seară. Întreg procesul a durat un an, în care am lucrat alături de oameni foarte talentați, atât de regizori, cât și actori din toată lumea pentru a reinterpreta povestea «Regele leu». Povestea descrie prin muzică, imagini și dans cadre naturale și talent nativ. Dar totul a început în curtea casei mele. Speranța mea de la acest proiect este de a schimba mentalitatea globală a cuvântului «Black» (n.r. din engleză- negru), care mereu a reprezentat pentru mine inspirație, dragoste, forță și frumusețe”, a declarat Beyonce la emisiunea «Bună dimineața, America», în urmă cu puțin timp, potrivit elle.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net