Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital după acuzaţiile aduse tatălui ei

image
Paris Jackson a ajuns la spital după noile acuzaţii aduse lui Michael JacksonFoto: Instagram

Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital, devastată de documentarul „Leaving Neverland”, care aduce acuzaţii îngrozitoare tatălui ei. Acest film spune povestea abuzurilor sexuale la care Michael Jackson îi supuneape copiii care îl idolatrizau.

Fotomodelul Paris Jackson (20 de ani), fiica celebrului cântăreţ Michael Jackson, s-a internat în spital după recenta difuzare a documentarului „Leaving Neverland”, în care sunt aduse grave acuzaţii tatălui său. Potrivit unor surse din apropierea sa, ea este devastată de ceea ce se spune în film la apropierea împlinirii a 10 ani de la dispariţia regelui muzicii pop, din iunie. Paris suportă cu greu acuzaţiile aduse de presupusele victime tatălui său. „Va reapărea curând sau mai târziu, dar cu siguranţă nu e pregătită să facă faţă camerelor de filmare cu privire la acest subiect care îi rupe inima”, spune un prieten al acesteia.

Paris Jackson a vorbit deschis despre problemele de sănătate mintală de care suferă după ce a fost internată la psihiatrie în urma unor tentative de sinucidere. Ea a ajuns din nou la spital după prezentarea documentarului „Leaving Neverland” la Festivalul de Film Sundance, la începutul acestei luni. Filmul spune povestea celor doi copii preferaţi de Michael, Wade Robson (abuzat la 7 ani) şi James Safechuck (abuzat la 10 ani). James a povestit că Michael Jackson (19 august 1958 - 9 iunie 2009) l-a luat într-un turneu mondial cu el, că au dormit cu el în acelaşi pat la hotel, că a fost învăţat de Michael să se masturbeze şi că Jackson i-a făcut sex oral în timp ce dormea.

Familia Jackson şi compania care administrează bunurile imobiliare ale lui Michael au dat declaraţii prin care avertizau că documentarul aduce grave atingeri memoriei lui Michael, că e un atac laş la adresa cuiva care nu se mai poate apăra. Însă povestea lui James a fost continuată de cea a lui Wade Robson, care a fost abuzat la Neverland, în 1993. Acesta a relatat că era recompensat cu bijuterii după actele sexuale la care era supus, că a văzut primul film porno împreună cu Michael când avea doar 7 ani, că părinţii lui nu l-au crezut când le-a povestit ce a păţit. Wade a relatat că a fost transformat în mireasă în cadrul unei nunţi cu bijuterii adevărate şi că Jackson a fost cel care a organizat şi condus întreaga procesiune finalizată în dormitorul megastarului.

Jackson a fost acuzat de agresiuni sexuale contra copiilor în 1993, 2003 şi în 2005 a fost achitat de instanţă. Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital după acuzaţiile aduse tatălui ei în noul film documentar „Leaving Neverland”.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg