Fiica lui Michael Jackson, disperată din cauza acuzaţiilor aduse tatălui ei. De ce se teme

Ultima actualizare:

    Paris Jackson se teme că întinarea lui Michael Jackson o va întina şi pe eaFoto: Instagram
Paris Jackson se teme că întinarea lui Michael Jackson o va întina şi pe eaFoto: Instagram

Fiica megastarului Michael Jackson, Paris Jackson, nu mai are linişte de când a aflat de documentarul “Leaving Neverland”, care prezintă abuzurile sexuale ale tatălui său faţă de copii. Ea se teme că imaginea întinată a acestuia îi va distruge ei cariera artistică.

Paris Jackson, de 20 de ani, singura fiică a cântăreţului Michael Jackson, se teme că un documentar care dezvăluie abuzurile sexuale ale starului faţă de copii îi va distruge cariera ei de actriţă. Documentarul “Leaving Neverland”, difuzat în această săptămână în Marea Britanie, prezintă cazurile a doi bărbaţi, Wade Robson şi James Safechuck, care pretind că au fost abuzaţi de Michael Jackson în copilărie. Paris le-a spus prietenilor ei că e îngrijorată că acest film i-ar putea face pe producătorii de la Hollywood să nu o mai distribbuie în filme. Fiica lui Michael Jackson şi-a făcut debutul în cinema, în martie 2017, în serialul “Star”. În 2018, şi-a făcut debutul într-un film, incarnând-o pe Nelly în comedia “Gringo”, alături de Charlize Theron, Amanda Seyfried şi Thandie Newson. În iulie, Paris a obţinut un rol în filmul “The Space Between”. Ea mai are o ofertă să joace rolul Cory, o cântăreaţă disperată să se lanseze.

Mitul regelui pop ar putea fi distrus

Michael Jackson (19 august 1958 - 9 iunie 2009) a fost acuzat de agresiuni sexuale contra copiilor în 1993, 2003 şi în 2005, dar a fost achitat de instanţă. Albumele ”Bad” şi ”Dangerous” sunt printre cele mai bine vândute din toate timpurile, iar averea lui în 2009 era estimată la peste 500 de milioane de dolari. Scandalul documentarului riscă să distrugă definitiv mitul Regelui Pop. Michael are trei copii, Paris, Michael Joseph Jackson Jr (22 de ani) şi Prince Michael Jackson II (17 ani). Fiica megastarului Michael Jackson, Paris Jackson, se teme îngrozitor că abuzurile sexuale de care e acuzat celebrul său tată îi vor distruge ei cariera artistică.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net