Fiul lui David Beckham s-a făcut model! Are doar 17 ani

image
Brooklyn este noua față a brand-ului Pull&Bear

David și Victoria au ce se mândri! Adolescentul calcă pe urmele părinților lui, obținând tot felul contracte bănoase în ultima vreme. Brooklyn Beckham (17 ani) este noua față a brandului spaniol de haine Pull&Bear.

Compania Pull&Bear a publicat un videoclip cu Brooklyn Beckham, care își arată talentul pe skateboard: „Avem un invitat special care se va alătura echipei noastre”.

image
Brooklyn este noua față a brand-ului Pull&BearFoto: Instagram

Așchia nu sare departe de trunchi! Brooklyn Beckham a moștenit genele bune de la tatăl său, fostul fotbalist David Beckham (41 de ani) cochetând și el cu lumea modellingului. Recent, el a pozat în chiloți pentru H&M, fiind încoronat de presa internațională drept „cel mai bun model de lenjerie intimă al secolului”. David și Victoria Beckham au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Harper și Cruz. Brooklyn îi seamănă cel mai bine fostului fotbalist.

A moștenit trăsăturile tatălui său, dar pasiunea pentru modă a luat-o de la mama lui, Victoria, care este cunoscută în lumea fashion drept un designer de succes. Brooklyn nu e numai model, ci și un fotograf amator foarte talentat. Brandul de lux Burberry l-a invitat să ia parte la campania de lansare a unui nou parfum.  În timpul liber, adolescentul face fotografii pritenilor și familiei, pe care le publică pe contul lui personal de Instagram. Foarte activ în mediul online, Brooklyn Beckham își ține la curent admiratorii cu tot ce face, având peste opt milioane de fani pe rețeaua de socializare.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Marius Cozmiuc Sergiu Bejan  canotaj dublu rame foto epa efe jpg
Irina Bara FOTO AFP
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg