Fiul unui actor celebru îl acuză pe Spacey: „E prădător sexual! M-a pipăit între picioare”

Ultima actualizare:

    Kevin Spacey e acuzat de agresiune sexualăfoto: Getty Images
Kevin Spacey e acuzat de agresiune sexualăfoto: Getty Images

Lista acuzațiilor de pedofilie la adresa lui Kevin Spacey se extinde de la o zi la alta! Acum, fiul celebrului actor Richard Dreyfuss face dezvăluiri incredibile. El spune că a fost hărțuit sexual de regizor, pe când avea 18 ani, iar tatăl său se afla în aceeași încăpere.

Mărturia lui Harry Dreyfuss, fiul lui Richard Dreyfuss a fost făcută pentru Buzzfeed.com, iar acesta menționează că incidentul a avut loc în 2008, atunci când tatăl său și regizorul lucrau la un film în Londra. Harry spune că a fost inspirat de curajul lui Anthony Rapp de a mărturisi public că a fost agresat sexual de către Spacey pe caând avea 14 ani, așa că a decis și el să iasă în față și să povestească.

„S-a întâmplat într-o noapte, când eram toți trei singuri în apartamentul lui Kevin, eu, asistând la repetițiile tatălui meu. Tata nu a văzut și nici eu nu i-am spus despre incident, mulți ani de atunci. În shimb, mi-am petrecut următorii nouă ani povestindu-le altora la petreceri, pentru a ne amuza”, a declarat Harry Dreyfuss, conform usatoday.com.


    Actorul Richard Dreyfuss spune că e mândru de fiul său că a avut curajul să spună prin ce a trecutFoto: Getty
Actorul Richard Dreyfuss spune că e mândru de fiul său că a avut curajul să spună prin ce a trecutFoto: Getty

„Kevin Spacey e un prădător sexual, dar nu m-am gândit niciodată că ar fi o opțiune să vorbesc despre asta serios. Timp de 20 de secunde, cât a durat, centimetru cu centimetru, Kevin și-a deplasat mâna de pe coapsa mea, până între picioare. Mintea mi s-a încețoșat. M-am oprit din citit și am făcut ochii mari. Nu știu cât timp am stat așa acolo. Putea să fi durat vreo 20 de secunde, sau la fel de bine o fi putut dura vreo cinci minute. Este cea mai dificilă parte a poveștii când îmi amintesc. Ceea ce știu foarte bine este că l-am adimart pe Kevin, dar nu mai pot spune același lucru și după ce s-a întâmplat”, a mai adăugat fiul actorului.

Potrivit avocaților săi, Kevin Spacey neagă orice acuzație venită din partea lui Harry Dreyfuss, dar a refuzat să dea vreo delcarație pentru Buzzfeed. În schimb, Richard Dreyfuss, după ce a văzut mărturia băiatului său, a scris un comentariu pe Twitter: „Îmi iubesc fiul mai mult decât pot descrie în cuvinte și sunt incredibil de mândru de fiul meu acum”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net