Fosta iubită a Prințului Harry, goală într-o campanie împotriva pescuitului excesiv

Cressida Bonas, goală în campania Fishlove
Cressida Bonas, goală în campania Fishlove

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry, a acceptat să pozeze goală într-o campanie împotriva pescuitului excesiv. Alături de fotomodelul în vârstă de 29 de ani au mai pozat actrița Elisabeth McGovern și fiica lui Michael Jackson, Paris.

Fosta iubită a Prințului Harry arată fabulos în imaginile în care apare goală pentru a susține o cauză umanitară. Este vorba despre o fotografie alb-negru în care Cressida Bonas apare goală-pușcă, ținând în brațe un rechin-șobolan.

Fotomodelul de 29 de ani s-a alăturat astfel unei campanii susținute și de actrița din Downton Abbey, Elisabeth McGovern, și de fiica lui Michael Jackson, Paris.

Paris Jackson în campania Fishlove
Paris Jackson în campania Fishlove

Cressida a declarat pentru publicația Evening Standard că i se pare important să atragă atenția asupra pescuitului excesiv, care pune în pericol mai multe specii de pești.

Fosta iubită a Prințului Harry, goală în campania Fishlove

”Practicile de pescuit nesustenabile nu doar că distrug minunata viață subacvatică, dar afectează și comunitățile de coastă, slujbele și oamenii a căror existență depinde de oceanele planetei”, a declarat Cressida pentru Evening Standard, citată de Daily Mail.

”Sunt foarte mândră să fiu parte din campania Fishlove, pentru a atrage atenția asupra pericolului pescuitului excesiv înainte de a fi prea târziu”, a adăugat Cressida.


    Cressida Bonas, goală în campania Fishlovefoto: Fishlove/Alan Gelati
Cressida Bonas, goală în campania Fishlovefoto: Fishlove/Alan Gelati

Numeroase vedete s-au implicat de-a lungul timpului în campania Fishlove, cu intenția de a convinge guvernele Uniunii Europene să pună capăt pescuitului excesiv până în anul 2020.

Potrivit Organizației pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite, 60% din rezervele de pește sunt pescuite în acest moment la limita sustenabilității.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
harry si meghan jpg
zodii care imprumuta bani jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
pod blaj jpg
Dorin Chiotea FOTO Facebook
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg