Fostul soţ al Pamelei Anderson rupe tăcerea! Actriţa l-ar fi lăsat fără 200.000 de dolari

Ultima actualizare:
Pamela Anderson şi Jon s-au despărţit după un mariaj de 12 zile
Pamela Anderson şi Jon s-au despărţit după un mariaj de 12 zile

Pamela Anderson, în vârstă de ani, pare să aibă parte numai de ghinion în dragoste. La doar 12 zile de la nunta secretă, ea şi Jon Peters vor pune capăt mariajului. Cei 30 de ani de prietenie dintre ei nu au fost suficienţi pentru ca iubirea să învingă, iar Jon a realizat că îşi doreşte linişte, nu o poveste de dragoste tumultoasă. Cu inima frântă şi cu 200.000 de dolari mai puţin, Jon a rupt tăcerea asupra despărţirii şi a făcut o serie de mărturisiri uimitoare!

Actriţa canadiană Pamela Anderson şi celebrul producător de la Hollywood s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, după o prietenie de 30 de ani. La nunta restrânsă şi secretă au fost invitate doar câteva persoane foarte apropiate. Prietenia de 30 de ani care i-a legat şi faptul că în urmă cu multă vreme mai formaseră un cuplu pentru o perioadă de timp nu au fost suficiente pentru ca mariajul să fie unul de durată. După doar 12 zile cei doi au pus capăt de poveştii de dragoste, căci Jon a realizat că îşi doreşte o relaţie liniştită, nu un montagne rousse emoţional, ceea ce îi oferă Pamela. 

Bărbatul cu inima frântă a decis să rupă tăcerea asupra despărţirii şi a făcut o serie de mărturisiri care nu îi fac prea multă cinste sex simbolului de la Hollywood. Potrivit acestuia, Pamela s-ar fi folosit de el pentru a-şi achita o parte din datoriile imense pe care le are. Mai mult decât atât, el susţine că întreaga garderoba a vedetei a fost schimbată cu ajutorul său financiar şi că apetisanta blondă i-ar fi cheltuit 200.000 de dolari în cele 12 zile e mariaj! 

Jon Peters
Jon Peters

"Am primit-o în viața mea cu brațele deschise și cu dragoste, am avut grijă de ea atâția ani...Îi plătesc facturi de când a rămas fără bani. I-am cumpărat o garderobă nouă....Când mi-a scris că vrea să se căsătorească, a fost un vis devenit realitate, chiar dacă eram logodit cu altcineva și respectiva trebuia să se mute la mine. Am renunțat la tot pentru Pam. Avea datorii de aproape $200.000 și sub nicio formă nu le putea plăti și asta e mulțumirea pe care o primesc din partea ei în schimb. Nu există un fraier mai mare decât un fraier bătrân", a mărturisit acesta. Reprezentanţii Pamelei au etichetat ca fiind ridicole acuzaţiile care i se aduc actriţei şi nu este exclusă posibilitatea ca Jon să fie dat în judecată şi acuzat de defăimare.


    Pamela Anderson şi Jon s-au despărţit după un mariaj de 12 zile Foto: Profimedia
Pamela Anderson şi Jon s-au despărţit după un mariaj de 12 zile Foto: Profimedia

Potrivit unor informații anterioare, scrie Daily Mail, Jon i-ar fi trimis Pamelei un mesaj după doar trei zile de la nuntă în care vorbea despre finalul "acestui festival uimitor de iubire". "Tot acest mariaj … m-a speriat. M-a făcut să văd că la 74 de ani am nevoie de o viață simplă și linistită, și nu o relație de iubire la acest nivel, cu o persoană atât de cunoscută. Motiv pentru care cred că cel mai bun lucru pe care-l putem face este ca eu să plec de acasă pentru câteva zile, iar tu să te întorci în Canada. Lumea știe că ne-am căsătorit, iar acum cred că trebuie să mergem pe drumuri seprate. Sper să mă poți ierta.", i-ar fi transmis Peters.

Pamela a mai fost măritată de patru ori

Pamelei Anderson a fost măritată cu muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii, Brandon (23 de ani) și Dylan (22 de ani). Au urmat apoicăsniciile fulger cu Kid Rock şi cu Rick Salomon, de două ori. Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand. A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net