FOTO Cum au sărbătorit Victoria și David Beckham 20 de ani de mariaj! Ce ținută a purtat vedeta

Ultima actualizare:

    David și Victoria Beckham, în ziua nunții Foto: Instagram
David și Victoria Beckham, în ziua nunții Foto: Instagram

David și Victoria Beckham au infirmat încă o dată zvonurile cu privire la un posibil divorț, prin celebrarea a 20 de ani fericți de mariaj! Cuplul, așa cum și-a obișnuit deja fanii, a ales să organizeze o vizită cu „stil” la Palatul Versailles din Franța, vineri, 5 iulie.

David şi Victoria Beckham au împlinit 20 de ani de căsnicie și au sărbătorit evenimentul exact așa cum se cuvine, în stilul ceremoniei în care au spus „Da” în fața altarului. Pe 4 iulie 1999, la castelul Castelul Luttrellstown din Irlanda, cele două vedete îşi promiteau dragostea eternă, în cadrul unei ceremonii intime, la care au luat parte doar 29 de invitaţi.

Pe 4 iulie, 20 de ani mai târziu, David și Victoria au celebrat mariajul lor de durată, care i-a făcut să intre pe lista celor mai frumoase și apreciate cupluri de la Hollywood, iar celebrii soți și-au oferit un cadou memorabil: un tur privat la Palatul Versailles. Dacă s-au căsătorit la castel, cum altfel să celebreze aniversarea nunții lor?! Partenerii s-au delectat cu mâncăuri fine și șampanie scumpă în cadrul turului privat al Palatului din Franța, iar ținutele pe care le-au purtat au fost alese atent și special pentru marele eveniment.

David și Victoria Beckham au aniversat 20 de căsnicie la la Palatul Versailles
David și Victoria Beckham au aniversat 20 de căsnicie la la Palatul Versailles

Fosta membră a trupei Spice Girls a purtat o rochie albă, ce ducea cu gândul la un veșmânt de nuntă sau cununie, iar David a fost și el la patru ace, optând pentru un costum clasic, negru, asortat cu cravată. Bineînțeles că rețelele de socializare au fost și ele „puse la curent” cu detaliile evenimentului, iar admiratorii cuplului au fost luați și ei în frumoasa lor călătorie prin Palat, prin intermediul imaginilor publicate în mediul online.

„Vă mulțumim tuturor care ați făcut posibilă această memorabilă surpriză. Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am văzut vreodată”, a comentat David. „Un tur privat, un vis devenit realitate. O vizită incredibilă într-o zi specială. Mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest moment și tuturor celor din familie și prietenilor pentru că mereu ne-au făcut să ne simțim ca într-o mare familie. Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani! Vă sărut pe toți”, a scris și Victoria. „Wow. 20 de ani! Uite ce am creat! Vă iubesc atât de mult”, a completat și David, care a publicat o imagine de la nuntă, cu referire la copiii pe care îi au împreună.

Victoria a purtat o rochie albă, ca în ziua nunții
Victoria a purtat o rochie albă, ca în ziua nunții


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

David și Victoria, dragoste la prima vedere

Între cele două vedete a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ambii parteneri erau implicaţi în alte relaţii la acel moment. La acea vreme, Victoria era deja un superstar, în timp ce cel care avea să-i devină soț era departe de a simți gustul celebrității, nefiind, la acea vreme, nici măcar în prima echipă.

David și Victoria au patru copii frumoși
David și Victoria au patru copii frumoși

Într-un interviu mai vechi, Victoria, deși foarte discretă în ceea ce privește viața de cuplu, a povestit momentul în care s-au cunoscut. Ea l-a remarcat pe David stând împreună cu familia lui la bar, în timp ce colegii lui stăteau cu echipa. Artista nu a putut să nu remarce 'zâmbetul lui drăguț, ștrengăresc'. Într-un final, el și-a făcut curaj și i-a cerut numărul de telefon. “El, și după atâția ani, mai are biletul de avion de la Londra la Manchester cu acel număr de telefon. Și da, dragostea la prima vedere încă există', povestea Victoria Beckham într-un interviu mai vechi.

Azi, soții Beckham au o căsnicie fericită și patru copii de care sunt extrem de mândri: Brooklyn, 19 ani, Romeo, 16 ani, Cruz, 14 ani, și Harper, 7 ani. Pe lângă asta, David şi Victoria au reuşit întotdeauna să se ţină departe de scandaluri şi să nu lase presa să se implice prea mult în relația lor, chiar dacă în urmă cu ceva vreme s-a vehiculat chiar că cei doi ar fi la un pas de divorț.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net