FOTO: Ea l-a făcut campion pe Lewis Hamilton!

Ultima actualizare:

    Bomba-sexy, Nicole, se iubeşte de şapte ani cu Hamilton Foto: Hepta
Bomba-sexy, Nicole, se iubeşte de şapte ani cu Hamilton Foto: Hepta

Hamilton a câştigat titlul în Formula 1 sub ochii iubitei sale, cântăreaţa Nicole Scherzinger.

Fosta solistă a trupei “The Pussycat Dolls” a trăit la maxim ultima cursă a sezonului în Formula 1, în urma căreia britanicul Lewis Hamilton (29 de ani) a devenit pentru a doua oară campion mondial.

După patru succese consecutive ale neamţului Vettel, “Marele Circ” are un nou stăpân. Lewis Hamilton de la echipa Mercedes a tremurat serios pentru victoria finală, confirmarea venind abia în etapa care a închis sezonul 2014, la Abu Dhabi în Emirate. Comparativ cu era Vettel, triumful lui Hamilton este mult mai “dulce” pentru fanii neutri. Asta pentru că Lewis a avut-o alături pe frumoasa Nicole Scherzinger (36 de ani), cu care se iubeşte din 2007.

Prin prezenţa sa extrem de atrăgătoare, cântăreaţa americancă a oferit culoare cursei de duminică. Mai întâi, Nicole şi-a făcut apariţia la Abu Dhabi cu câteva ore înainte de start, într-o rochie neagră care a atras toate privirile. Apoi, emoţiile au copleşit-o pe Scherzinger, ea ştiind cel mai bine cât de mult şi-a dorit Hamilton un nou titlu suprem. Finalul cursei a prins-o pe Nicole înlăcrimată şi “mândră”, aşa cum a postat pe Instagram. Americanca a fugit spre standuri şi a sărit în braţele lui Lewis, căruia i-a oferit un sărut mai puţin obişnuit, chiar pe casca de protecţie. Artista n-a ratat nici baia de şampanie cu care piloţii îşi serbează în mod tradiţional victoriile, după care a pus pe ea un tricou al echipei Mercedes şi a continuat petrecerea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net