FOTO Tații celebri de la Hollywood și fiii lor care le-au luat numele, frumusețea și talentul

Ultima actualizare:

Au milioane de fani în lume, sunt frumoși și extrem de talentați. Sunt actorii celebri de la Hollywood care de ani de zile cunosc doar succesul. De ceva vreme, actori precum Denzel Washington, Clint Eastwood, Daniel Day-Lewis, Sean Penn și mulți alții cunosc cel mai mare succes al vieții lor. Acela de a-și vedea fii mai frumoși și mai talentați.

image

Iată o listă cu tați celebri de la Hollywood și fii lor:

Denzel Washington și John David Washington

Denzel Washington este considerat cel mai frumos bărbat, datorită simetriei perfecte a feței sale. De aceea, frumusețea fiului său nu este nicio surpriză. Oamenii ar fi fost chiar dezamăgiți dacă fiul lui Denzel nu ar fi fost la fel de frumos ca el.

image

John a ales să calce pe urmele tatălui său și, deși numele lui nu este încă la fel de recunoscut ca al tatălui său, lucrează din greu pentru a-și face propria cale fără să se bazeze pe numele său de familie celebru. Filmele în care a jucat și în care merită să fie văzut sunt Ballers și Cartea lui Eli.

Michael Keaton and Sean Douglas Keaton

Michael Keaton este unul din actorii de la Hollywood extrem de solicitați tocmai pentru munca și seriozitatea pe care le arată din plin când interpretează un rol.

image

Această trăsătură a fost transmisă și fiului său, Sean. El nu a ales actoria, dar cariera lui de cântăreț și compozitor decolează încet, dar sigur. Are deja un Grammy pentru piesa country „Die A Happy Man” pe care a scris-o împreună cu tatăl său.

Clint Eastwood și Scott Eastwood

Clint Eastwood este unul dintre cele mai recunoscute și respectate nume de la Hollywood. Pe lângă faptul că este actor, Eastwood a câștigat și Oscaruri pentru regia The Unforgiven în 1992 și Million Dollar Baby în 2004. Dacă există o carieră la Hollywood pe care majoritatea oamenilor și-ar dori să o aibă, aceasta ar fi a lui.

image

Fiul său, Scott, care seamănă teribil de bine cu el, a urmat actoria și a jucat în câteva filme. Deși filmele sale nu au același calibru ca ale tatălui său, nu există nicio îndoială că are șanse mari să obțină și măreție.

Daniel Day-Lewis și Gabriel-Kane Day-Lewis

Sir Daniel Day-Lewis are distincția de a fi unul dintre puținii actori care a câștigat mai mult de două premii Oscar într-un rol principal. El are trei premii Oscar pentru interpretarile sale pentru cel mai bun actor în There Will Be Blood și Lincoln.

image

Gabriel-Kane seamănă foarte mult cu tatăl său, dar există puține asemănări după aceea. Spre deosebire de alți fii celebri ai actorilor, el și-a creat propriul drum și a urmat muzica în New York. Numai timpul va spune cât de departe îl va duce cariera sa muzicală.

Sean Penn și Hopper Penn

Sean Penn și-a făcut un nume puternic în cinematografie,  jucând în unele dintre cele mai importante filme de la Hollywood, cum sunt Dead Man Walking, Milk și Mystic River.

image

Hopper, fiul lui Sean cu actrița Robin Wright, a urmat și el actoria, dar mai are un drum lung de parcurs dacă vrea să obțină chiar și jumătate din ceea ce a reușit tatăl său.

Stevie Wonder și Kwame Morris

Unul dintre cei mai de succes muzicieni din lume, Stevie Wonder și-a consolidat locul în istorie cu piese precum „Superstition”, „That’s What Friends Are For”, „Isn’t She Lovely” și „I Just Called to Say I Love You”.

image

Al treilea copil al său, un fiu pe nume Kwame, i-a moștenit aspectul. La fel ca tatăl său, este pasionat de muzică și modeling și a lucrat cu mai multe companii mari de modeling. Acum, în vârstă de 33 de ani, Kwame își face încet un nume și iese din umbra tatălui său.

Ice Cube și O’Shea Jackson Jr.

Acesta este unul dintre acele duo-uri tată și fiu care vă va face să vă întrebați dacă vedeți aceeași persoană de două ori, deoarece Ice Cube are un fiu care îi seamănă identic.

image

La 25 de ani, O'Shea Jackson Jr., nu va avea probleme să joace rolul tatălui său mai tânăr. O’Shea a apărut și în diferite filme, inclusiv Den of Thieves și Ingrid Goes West. Se pare că Hollywood-ul îl așteaptă.

Jack Nicholson și Ray Nicholson

Pe lângă o asemănare izbitoare cu tatăl său, când avea aceeași vârstă, tânărul Ray Nicholson calcă pe urmele celebrului său tată. Este atât actor cât și asistent de regizor. Nu a egalat cariera tatălui său, nici nu are cum la vârsta sa, dar lucrează intens la asta.

image

La doar 29 de ani, Ray mai are încă un drum lung de parcurs. Tatăl lui a câștigat de două ori Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmele As Good As It Gets și One Flew Over The Cuckoo’s Nest, de asemenea și premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul Terms of Endearment.

Tom Hanks and Colin Hanks

Colin Hanks trebuie să simtă multă presiune când joacă, deoarece este fiul lui Tom Hanks, unul dintre puținii bărbați care a câștigat consecutiv premiile Oscar pentru cel mai bun actor pentru filmele sale Philadelphia în 1994 și Forest Gump în 1995.

image

Actorul, acum în vârstă de 41 de ani, are aceeași vârstă cu tatăl său când a câștigat premiile Oscar. Colin a avut roluri importante în Fargo, Orange County și The Good Guys, dar mai are încă un drum lung de parcurs dacă vrea să egaleze ceea ce a realizat tatăl său.

Pierce Brosnan și Dylan Brosnan

 Pierce Brosnan este unul dintre cei mai iubiți actori care a preluat rolul spionului elegant. La fel ca și tatăl său, și lui Dylan îi place actoria.

image

Dar are mai mult succes ca model, după ce a lucrat cu unele dintre cele mai recunoscute nume de marcă precum Yves Saint Laurent și Burberry. A trecut la actorie în 2019 și a debutat în filmul Iconic și putem spune că performanța sa a fost superbă.

Mel Gibson și Milo Gibson

Milo este fiul lui Mel Gibson și abia începe să-și câștige un nume în lumea filmului. Are deja roluri în filme precum All the Devil's Men și Hacksaw Ridge.

image

Mel Gibson nu are nevoie de prezentare, după ce a lucrat în filme de neuitat precum seria Lethal Weapon, Braveheart și The Patriot. Deși s-a implicat în câteva controverse, el rămâne o figură iubită la Hollywood.

Jean-Claude Van Damme și Kristopher Van Varenberg

Jean Claude Van Damme este una dintre cele mai mari vedete de acțiune de la sfârșitul anilor 80 până la începutul anilor 2000. Pe lângă actorie, actorul belgian regizează, produce și coregrafiază lupte. Mulți oameni știu că fiul său Kristopher a lucrat cu el la filmul Quest.

image

Dar aceasta nu a fost prima incursiune a tânărului în actorie. El și-a făcut debutul în filmul Derailed. Într-un interviu, el a spus că, pe lângă actorie, îi place și să scrie și să regizeze - la fel ca și tatălui său. Mărul nu cade departe de copac

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net