Fratele lui Kevin Spacey, mărturisiri şocante : "Tatăl nostru m-a violat, Kevin devenise imun la orice"


    Kevin Spacey a fost acuzat de abuz sexualFoto:Getty
Kevin Spacey a fost acuzat de abuz sexualFoto:Getty

Fratele mai mare al actorului Kevin Spacey rupe tăcerea şi face declaraţii uluitoare despre modul în care a fost tratat de propriul tată atunci când era doar un copil de 12 ani. Dezvăluirile lui Randall Fowler, căci acesta este numele lui, vin la scurt timp după ce Kevin Spacey respinge acuzaţiile de abuz sexual care i-au fost aduse de actorul Anthonz Rapp. Rapp îl acuză pe Spacey de faptul că l-a abuzat atunci când avea doar 14 ani, iar Kevin susţine cu tărie că nu îţi aminteşte momentul.

Randall Fowler, fratele mai mare al lui Kevin Spacey, a vorbit despre tatăl lui şi a povestit că aceta obişnuia să îl violeze atunci când avea doar 12 ani. Fowler a povestit publicaţiei Daily Mail că el şi Spacey au crescut într-o casă plină de orori. Fratele lui Spacey a dezvăluit că a fost abuzat de mai multe ori de tatăl său şi a adăugat că mama lui ştia ce se întâmpla, dar prefera să nu ia atitudine sau, mai rău, îi era frică să ia atitudine în faţa soţului violent. Mai mult decât atât a făcut o afirmaţie controversată care i-a uimit pe ziarişti.

"Nu am dorit să am copii pentru că m-am temut că aceştia ar putea să moştenească gena de prădător sexual a bunicului lor". "Era o atmosferă atât de sumbră în casa nostră, trăiam în nişte condiţii mizere. Kevin a încercat să evite evenimentele nefericite şi a devenit foarte închis în sine, dar şi şiret. Şi-a dezvoltat un zid emoţional, ca mecanism de apărare. Părea lipsit de sentimente", sunt cuvintele lui Fowler. Vorbind despre incidentul care i-a marcat copilăria în mod decisiv, a povestit succint:" Tatăl meu mi-a deschis pantalonii şi a început să se joace cu mine într-un mod obscen. Inima a început să îmi bată cu repeziciune. Mama a plecat de acasă, m-am simţit atât de abandonat. Tata a început să performeze un act sexual asupra mea. Ăsta a fost modul în care adolescenţa a început pentru mine", adaugă Fowler. Fratele mai mare a lui Kevin Spacey a menţionat că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l proteja pe acesta de caracterul malefic al tatălui lor. "Mi-am ameninţat tatăl în mod constant că dacă se atinge vreodată de Kevin voi spune mamei mele că abuzează şi de alte rude de sex feminin. Eu şi Kevin am fost foarte apropiaţi şi am avut foarte puţini prieteni în copilăria noastră", susţine Randall.  

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina