Furioasă și iute. Elsa Pataky, actrița din ”The Fate of the Furious”, apariție topless

simeon stalpnicul png
Actrița a pozat topless în razele soareluiinstagram

Elsa Pataky (40 de ani), actrița spaniolă și modelul faimos, care a joacă în seriile ”Fast and Furious”, a lăsat fanii cu gura căscată. A pozat topless, mângâiată de razele soarelui și de briza mării.

Elsa este căsătorită cu actorul Chris Hemsworth (33 de ani). Chiar și așa, mulți bărbați râvnesc la ea și pe bună dreptate. Actrița are o față de ”îngeraș”, pe care se poate citi inocența,  ce vine în contrast cu corpul de zeiță și forme apetisante, demn de invidiat. Pare a fi femeia perfectă, pe care orice bărbat și-ar dori-o.

simeon stalpnicul png
Elsa are un corp demn de invidiatinstagram

Elsa a pozat topless, acoperindu-și sânii frumoși conturați, doar cu câteva șuvițe de păr. Bătută de razele soarelui și ”răcorită” de briza mării, modelul a reușit să facă o poză de pus în ramă.

simeon stalpnicul png
Elsa a pozat topless și și-a uimit faniiinstagram

Elsa este mamă a trei copii, deși este cam greu de crezut cu așa corp. Ea foacă rolul Elenei în ”The Fate of the Furious”. Filmul abia a fost lansat și se poate găsi în cinema începând cu 12 aprilie.

simeon stalpnicul png
Vin Diesel și Elsa joacă împreună în ”The Fate and the Furious”instagram

Pentru a reuşi să menţină nivelul de adrenalină şi acţiune, franciza Fast And Furious l-a păstrat în rol principal pe Vin Diesel, dar a adus în distribuţie actori noi, inclusiv pe câştigătoarea unui Oscar, Charlize Theron, în rolul unui personaj negativ, dar şi fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood. 

În „Furios și iute 8”, lui Vin Diesel i se alătură o distribuție stelară, formată din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. 

Din nefericire, pe parcursul filmărilor la „Fast and Furious 7”, Paul Walker ce juca rolului lui Brian și-a pierdut viața.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
woody allen me too jpeg
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg