Gafă de Photoshop! Lindsay Lohan a dat-o în bară pe Internet!

Ultima actualizare:

    Fanii au remarcat imediat greșeala făcută de Lindsay Lohan la editare.foto: Hepta
Fanii au remarcat imediat greșeala făcută de Lindsay Lohan la editare.foto: Hepta

Lindsay Lohan are un nou prieten: Photoshop-ul. Din păcate pentru ea, acesta nu este unul tocmai fidel și o dă de gol din când în când.

Actrița în vârstă de 28 de ani este protagonista celei mai recente gafe de Photoshop de pe rețelele de socializare, din rândul vedetelor.

Miercuri, actrița a postat pe contul de Instragram o fotografie vizibil modificată, ceea ce a stârnit numeroase reacții din rândul fanilor internauți. Aceștia i-au reproșat vedetei că și-a editat poza, având în vedere că nu este la prima încercare de a-și modifica aspectul în poze.

Însă, revenind la cea mai recentă încercare a sa, fanii au remarcat imediat că Lindsay și-a editat poza posteriorul, încercând să-l facă să pară mai bombat. Ceea ce a dat-o de gol pe actriță a fost aspectul nenatural al decorului din spatele ei, aspect pe care Lindsay nu pare să-l fi luat în considerare.

Vezi pe www.okmagazine.ro fotografia care a stârnit atâtea reacții!

image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net