Gaga este pe moarte? Ian Halperin: «Este bolnavă şi obsedată de greutate»

Ultima actualizare:

Ele este atât autor cât şi coautor pentru nouă cărţi despre unii dintre cei mai mari artişti din lume, cărţi dintre care memţionăm "Celine Dion: Behind the Fairytale", "Fire and Rain: The James Taylor Story", "Hollywood Undercover",  "Who Killed Kurt Cobain?" şi "Love and Death: The Murder of Kurt Cobain".

Acum Ian a ajuns în atenţia presei tabloide după ce a făcut câteva declaraţii şocante în noua sa carte, referitoare la starea sănătăţii lui Lady Gaga. Astfel, din declaraţiile scriitorului, reiese că artista, care a recunoscut că suferă de lupus, este pe moarte şi că este obsedată de silueta ei.

"Cei care au lucrat cu ea în turneu mi-au spus că Gaga nu mănâncă aproape nimic timp de mai multe săptămâni la rand pentru a putea intra în costumele sale.

Este bolnavă şi obsedată de greutatea sa corporală. Un prieten mi-a spus că Gaga se privea în oglindă ore în şir, analizând şi criticând felul în care arată. Are o obsesie nesănătoasă.

Virusul lupus o afectează mai rău decât lasă ea să se vadă. O parte din motivul pentru care poartă peruci şi machiaj este pentru că părul îi cade şi pentru că este plină de pete, ambele fiind efecte secundare ale bolii pe care o are"

image
image
image
image
image
image
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png
Gwyneth Paltrow GettyImages jpg