Geena Davis divorţează a patra oară

10 mai 2018
article img
Pe vremea când erau doi soţi fericiţi, în HawaiiFoto: Guliver / Splash News

Nu are noroc în dragoste! Actriţa Geena Davis divorţează de al patrulea soţ, Reza Jarrahy. El a depus deja actele de divorţ în urmă cu trei zile. Fostul soţ îi cere pensie alimentară după 17 ani de căsnicie.

Binecunoscută pentru rolul din filmul “Thelma şi Louise”, care i-a adus o  nominalizare la Oscar, Geena Davis (62 de ani) trece prin momente grele. Neurochirugul de origine iraniană Reza Jarrahy (47 de ani) a dat divorţ de ea, citând diferenţe ireconciliabile.

Actriţa, cu o avere de 30 de milioane de dolari, l-a cunoscut pe mult mai tânărul soţ la o petrecere, pe când ea avea 42 de ani, iar el numai 27 de ani.

A fost mare iubire şi nu se aştepta la acest final. Au împreună trei copii, gemenii Kaiis şi Kian, de 14 ani, pe care Geena i-a născut pe când avea 48 de ani, şi Alizeh, de 16 ani.

Fostul soţ este de acord să păstreze custodia comună a copiilor. Actriţa a mai fost căsătorită cu Richard Emmolo (între 1982 şi 1983), Jeff Goldblum (între 1987 şi 1990) şi Renny Harlin (între 1993 şi 1998).

Ea este foarte afectată de despărţire, la fel cum a fost după ce a sfârşit căsnicia cu actorul Jeff Goldblum.