Gerard Butler: «Iubesc o fată amuzantă care mi-a topit inima!»

„Când mă întorc în Scoţia simt cum îmi cresc rădăcini", şi-a început el interviul acordat în exclusivitate publicaţiei „Daily Record". Actorul din filmele „300", „Insula lui Nim", şi „Crudul adevăr" povesteşte cum şi-a părăsit ţara în urmă cu 15 ani şi vine acasă doar de trei ori pe an. Restul timpului îl petrece ori pe platoul de filmare, ori în turnee de promovare a filmelor.

Acuzat că ar fi unul dintre cei mai mari fustangii de la Hollywood, Gerard Butler susţine că „s-a schimbat", deşi prin patul lui au trecut Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Jessica Biel, Naomi Campbell, Lindsay Lohan şi Katy Perry.

De un an are o relaţie stabilă cu Mădălina Ghenea, de 25 de ani şi nu comentează în nici un fel zvonurile legate de despărţirea lor de câteva luni.

M-am distrat cât de mult am putut, dar nu mai sunt un fustangiu. M-am schimbat. Nu sunt un înger, dar muncesc prea mult ca să mai alerg după femei. Vreau să am o familie într-o bună zi", a zis actorul. Întrebat ce caută la o femeie, Gerard a recunoscut în premieră: „iubesc o fată amuzantă, care este sigură pe ea şi are o drăgălăşenie care mi-a topit inima". Întrebat dacă e vorba de Mădălina, Gerard a râs: „nu aţi fost atenţi la ce v-am zis mai devreme!". El are o avere de peste 250 de milioane $ (n.r. în 2013 va avea încasări de 96 de milioane $).

- Gerard s-a născut în Paisley, Scoţia. - Familia lui s-a mutat în Canada, apoi a revenit în Scoţia. Când avea 18 luni părinţii au divorţat. - A studiat Dreptul în Glasgow. La 22 de ani i-a murit tatăl.- S-a angajat ca avocat în Edinburgh şi s-a apucat de băutură. - A fost dat afară şi s-a mutat în Londra unde a devenit actor.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg