Goală şi cu o mască pe faţă! Aşa îşi promovează Lady Gaga parfumul

Sprijinită în braţul stâng, goală şi cu o mască pe faţă! Aşa îşi promovează artista primul ei parfum, care va purta numele "Fame". Zonele intime ale cântăreţei sunt acoperite de nişte bărbaţi minusculi, care îi escaladează corpul, astfel încât să-i acopere zonele pudice. Imaginea a fost postată luni pe contul artistei de Twitter şi a stârnit reacţii controversate.

"Recunosc. Sunt puţin agitată", a scris artista pe contul ei de Twitter cu câteva minute înainte de a posta poza. "De mult n-am mai împărtăşit cu voi vreo operă de-a mea. Sunt foarte mândră de mine şi de Steven", a mai scris vedeta. Fotograful Steven Klein, care a lucrat cu dive precum Madonna şi Rihanna, nu se afla la prima colaborare cu Lady Gaga. În urmă cu doi ani, cei doi au lucrat împreună pentru clipul piesei "Alejandro".

Parfumul, care va fi compus exclusiv dintr-un lichid negru, va fi lansat pe piaţă în septembrie, atunci când artista va apărea pe coperta revistei Vogue (SUA) şi va dezvălui numele viitorului ei album.

Anul trecut, artista afirma despre parfumul ei că va conţine sânge şi spermă şi avertiza că acesta va mirosi a "prostituată de lux".

Lady Gaga va concerta la 16 august în Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arena.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
catuse arest 3 jpeg
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png