Gwen Stefani a decis să se mărite după pandemie

image
Epidemia a făcut-o să decidă să se căsăstoreascăFoto: Getty Images

Gwen Stefani s-a decis să se mărite cu Blake Shelton după ce se va termina pandemia de coronavirus. S-a decis să facă pasul pentru că se înțele mai bine ca niciodată

Cântăreața Gwen Stefani (50 de ani) s-a decis să se mărite cu Blake Shelton (43 de ani) după ce se va încheia pandemia. Ei au o relație din 2015. Însă vor să facă nunta abia după ce se va renunța la restricțiile impuse din cauza virusului ucigaș. ” COVID-19 a întors lumea cu susul în jos. Gwen știe că este binecuvântată și vrea să se mărite de îndată ce nu vor mai exista regulile de distanțare socială. Pandemia a făcut-o să ia această decizie”, a dezvăluit o sursă apropiate vedetei. Gwen Stefani și Blake Shelton se înțeleg mai bine ca niciodată și duc o viață liniștită.

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut din cauza intervenţiilor estetice

Gwen Stefani a divorţat! De ce s-a despărţit de Gavin Rossdale după 20 de ani FOTO

Gwen Stefani a avut parte de un divorț cu scandal

O să regrete întreaga viaţă că nu a semnat un contract prenupţial! Solista trupei No Doubt, Gwen Stefani, a vut parte de un divorţ urât. Fostul soţ, Gavin Rossdale, solistul şi compozitorul trupei rock Bush, i-a cerut jumătate din averea ei de 120 de milioane de dolari. Ei au divorțat în 2016, după 13 ani de căsnicie. La divorț a izbucnit un mare scandal. Rossdale s-a plâns că, în timp ce ea mergea în turnee, se lansa în industria modei, cu o colecţie de haine, şi participa ca jurat la show-ul de televiziune The Voice, el era obligat să stea acasă cu odraslele lor, Kingston (13 ani), Zuma (10 ani) şi Apollo (5 ni). De aceea vedeta ar fi câştigat mai mulţi bani. Muzicianul i-a reproșat că a trebuit să piardă timpul cu copiii, în loc să cânte şi să aibă venituri mai mari. Gwen i-a cerut divorţul, pentru că ar fi înşelat-o cu bărbaţi şi femei. Gwen Stefani , deși a avut un divorț cu scandal.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpg
laura cosoi
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
alina sorescu alexandru ciucu
familia regala jpg
alex delea survivor jpg