Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit: «Mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020 şi restul vieţii»

image
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit

Cântăreţii Gwen Stefani(51) şi Blake Shelton(44), care au o relaţie din 2015, şi-au anunţat logodna printr-o fotografie publicată pe Instagram.

Cei doi s-au cunoscut în 2014, când erau antrenori ai emisiunii „The Voice”. La acel moment, amândoi erau implicaţi în alte relaţii. Stefani, acum în vârstă de 51 de ani, era căsătorită cu muzicianul englez Gavin Rossdale, cu care are trei băieţi, iar Shelton, în vârstă de 44 de ani, cu interpreta country Miranda Lambert.

image
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit Sursă foto: Gettyimages

Amândoi au divorţat în vara anului 2015 şi au apărut prima dată împreună la o petrecere în 2016. Artiștii fac o echipă bună și pe scenă, nu doar acasă! În 2018, ei au cântat împreună piesa „You Make It Feel Like Christmas”, inclusă pe albumul cu piese de Crăciun al lui Stefani, iar în 2020, au urcat pe scena galei Grammy pentru a interpreta „Nobody But You”, cântec inclus pe discul „Fully Loaded: God's Country” al cântărețului.

Pe 27 octombrie, cuplul și-a anunțat logodna prin intermediul unei fotografii încărcate de Blake Sheldon pe pagina contului personal de Instagram. În dreptul imaginii el a adăugat o descriere emoționantă, iar instantaneul a fost apreciat de fanii din întreaga lume. „Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020... şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Shelton.

Gwen Stefani a avut parte de un divorț cu scandal

Solista trupei No Doubt, Gwen Stefani, a vut parte de un divorţ urât. Fostul soţ, Gavin Rossdale, solistul şi compozitorul trupei rock Bush, i-a cerut jumătate din averea ei de 120 de milioane de dolari. Ei au divorțat în 2016, după 13 ani de căsnicie.

La divorț a izbucnit un mare scandal. Rossdale s-a plâns că, în timp ce ea mergea în turnee, se lansa în industria modei, cu o colecţie de haine, şi participa ca jurat la show-ul de televiziune The Voice, el era obligat să stea acasă cu cei trei copii.

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (43) jpg
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg