Gwyneth Paltrow dă 12.000 $ să aibă faţă de copil -VIDEO

Ultima actualizare:

    Îşi face tratamente  cosmetice care  dor precum  loviturile de bici
Îşi face tratamente cosmetice care dor precum loviturile de bici

Actriţa Gwyneth Paltrow este în stare să îndure orice suferinţă şi să plătească oricât de mulţi bani numai să-şi păstreze faţa de tinerică. Ea “sparge” 12.000 de dolari pe lună pentru asta.

Gwyneth Paltrow (41 de ani), laureată cu premiul Oscar pentru rolul din ”Shakespeare îndrăgostit”, a dezvăluit recent chinurile prin care trece pentru a-şi păstra tenul catifelat şi fără riduri ca de copil. Ea a recunoscut că se supune la tratamente  dureroase pe care le-a comparat cu loviturile de bici. 

Vedeta, cu averea de 60 de milioane $, achită sume mari la salonul de cosmetică Sonya Dakar din California, SUA. Divei i se aplică terapia Thermage, care costă 6.500 $ (22.000 de lei), pentru întraga faţă, 5.500 $ (18.000 de lei), pe jumătate de faţă, sau 3.200 $ (10.500 de lei), pentru zona ochilor. Ca să-şi asigure pielea perfectă, actriţa trebuie să facă un tratament complet şi unul de jumătate de faţă pe lună, pentru care plăteşte, în total, 12.000 $ (40.000 de lei). Terapia Thermage pe bază de laseri constă în curăţarea şi netezirea pielii prin stimularea producerii de colagen în straturile de sub epidermă cu ajutorul undelor radio.

Click! Spune

Iată secretele vedetei de 41 de ani care o ajută să rămână tânără după ce a născut doi copii: A Gwyneth Paltrow are mare grijă ce mănâncă, adoptând un regim strict vegetarian cu alimente neprocesate; A Bea multă apă, ia vita­mi­­­ne; AAre mare grijă să doarmă 8 ore şi să se culce înainte de ora 12.00 noaptea; A Face mult sport, exerciţii de gimnastică zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net